Pedro Oyarzo V.

250 kr.   45 min.

Steder

  Hjem: 8600 Silkeborg

Instrumenter

Favoritgenrer

AmbientBluesKlassiskLatin

Personlig beskrivelse

(telefon skjult)px; color: rgb(51, 51, 51); font-size: 24px; letter-spacing: -0.2px; -webkit-font-smoothing: antialiased; caret-color: rgb(51, 51, 51);">KLASSISK GUITAR UNDERVISNING

(telefon skjult)px; color: rgb(51, 51, 51); font-size: 24px; letter-spacing: -0.2px; -webkit-font-smoothing: antialiased; caret-color: rgb(51, 51, 51);">

(telefon skjult)px; -webkit-font-smoothing: antialiased;">Undervisning i klassisk guitar foregår efter dine behov, ønsker og ambitioner. Få et kendskab til den klassiske genre indenfor guitar, eller få bekræftet alle forestillingerne du måtte have om universerset bag det klassiske musik. 

(telefon skjult)px; -webkit-font-smoothing: antialiased;">KLAVER, FLØJTE OG UKULELE UNDERVISNING

(telefon skjult)px; -webkit-font-smoothing: antialiased;">Klaverundervisningen ,fløjte og ukulele undervisning på Pedros Musikskole foregår som eneundervisning og tilpasses helt elevens individuelle niveau og behov. Man kan således starte både som absolut nybegynder og som mere øvet. Her er fuldt fokus på eleven, og undervisningen foregår kompetent i en positiv og konstruktiv ånd, hvilket er den optimale måde at lære på og at arbejde med sin musikalitet og musikglæde på.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Pedro Oyarzo V. har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Pedro kan du skrive en anmeldelse her.

Videoer

Uddannelse og baggrund

Pedro Oyarzo er navnet som vil, sammen med guitarstrengenes bløde toneunivers, sætte sig fast i hukommelsen, efter du har overværet og oplevet ham og hans guitar. For det er alt hvad der skal til for at sende dig ud på en mediterende, reflekterende og ikke mindst mindeværdig auditiv rejse, som giver dig den inderste ro i sind og sjæl. “Hope”, “Elihel” og “Reflexions” er mere end blot udtryk og ord, disse er kompositioner kreeret af Pedro Oyarzo, som sender dig væk til den chilenske varme og de drømmende chilenske kyster. Den 63-årige komponist har en universitetsnudannelse i klassisk musik og alt sin erfaring fra de varme bjergaromaer i det sydamerikanske Chile. Disse erfaringer omhandler bl.a. arbejde som musiklærer, dirigent for guitarorkestre og solist.

Musikunderviser Pedro  Oyarzo V.

Kontakt Pedro

Kontakt Pedro gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked