Severin Perch Kibæk

200 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 8000 Århus C

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesElektroniskFunkFusionJazzLatinMetalPopPunkR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Personlig beskrivelse

Hejsa! Mit navn er Severin Perch Kibæk og jeg søger elever i Århus C/Århus Nord! Jeg har spillet trommer i 13 år og er netop optaget på MGK-Ø. Desuden spiller jeg i electro/pop/punk/rock-bandet Klönk, samt et utal af andre Aarhusbaserede projekter der smager af alt fra jazz til afro-beat.

I min undervisning lægges der stor vægt på spilleglæde, såvel som musik nydelse og forståelse. Vi vil arbejde med groove, time, feel og sound og i fællesskab finde/udforske de punkter, der fanger din interesse og har betydning for dit spil. Alt efter dit behov og din lyst vil vi også give os i kast med teknik og teori, hvilket måske lyder tørt og kedeligt, men som jeg glæder mig til at bevise sagtens kan være lige så fedt som at spille!

Alt undervisning er selvfølgeligt med udgangspunkt i dig og hvor du er, så ligegyldigt om du aldrig har rørt trommer før, eller om du er en øvet trommeslager, som bare har brug for nye ører på dit spil, skal vi nok finde ud af det!

Hvis du er interesseret i den forunderlige og fantastiske verden af percussion har jeg særligt to ting at tilbyde dig; Et godt fundament til latin percussion, trækkende på min erfaring som perkussionist i salsa-orkester, og/eller et mere omfattende kendskab vestafrikanske trommer og deres latterligt fede grooves og rytmer.

Lektioner kan forgå i mit øvelokale på Søren Frichs Vej, i mit hjemmeøvelokale lidt uden for Stavtrup eller hjemme hos dig hvis du bor i Århus.

Glæder mig rigtigt meget til at høre fra dig og endnu mere til at spille trommer med dig!


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Severin Perch Kibæk har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Severin kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Som sagt har jeg spillet i 13 år. Først har jeg spillet mest rock og metal, hvorefter jeg stille og roligt har bevæget mig rundt i genre såsom afro-beat, funk, jazz, pop, fusion, latin osv.

Jeg har modtaget undervisning af bla; Ulrich Hein, Thomas Ousager, Thomas Eiler og på Aarhus musikskoles tromme-talentlinje af Kristian Leth.

Har igennem de seneste år spillet koncerter i både new-jazz, singersongwriter, rock, afro og tradjazz-sammenhænge, hvorfra jeg har en god portion koncert-erfaring, såvel som erfaring om strukturerings- og booking-aspektet af at være musiker.

Men vigtigst af alt, har jeg en utæmmet glæde for musik, som jeg ikke kan vente med at dele med dig!

Musikunderviser Severin Perch Kibæk

Kontakt Severin

Kontakt Severin gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked