Undervisning i percussion

Ønsker du at være rytmikkens mester? Så er percussion måske lige noget for dig. Et lækkert rytmisk instrument, som du kan lære med hjælp fra vores privatundervisere.

 • Over 600 dygtige undervisere
 • Stort udvalg af percussionundervisere
 • Hyggelig og fleksibel privatundervisning
 • Gratis og uforpligtende kontakt

Modtag flere tilbud

Få tilbud fra flere percussionundervisere. Det er helt gratis og uforpligtende.

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke den percussionunderviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 600 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i percussion

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i percussion? Få en gratis profil og betal kun en fast pris pr. henvendelse.

Læs mere her

Percussionundervisning - Find undervisning i percussion her

Vil du gerne i gang med at spille percussion? Så er du kommet til det rette sted. Muuv har samlet en database over privatundervisere i hele Danmark, som kan hjælpe dig videre med dit percussionspil.

Hvad er percussion?

Percussion dækker over mange forskellige slags slagtøjsinstrumenter, som kan indgå i en musikalsk sammenhæng. Percussion dækker blandt andet over følgende instrumenter: Trommer, congas, bongo, tamburin, claves, xylofon, marimba, klokkespil, bækkener, koklokke, gongonger og mange flere. Percussion kan indgå i mange forskellige genrer. Der findes mange forskellige typer af percussionister, og det er op til dig at finde ud af, hvilken type du vil være og hvad du gerne vil være dygtig til.

Vil du gerne være en dygtig percussionist?

Det kræver øvelse at blive en dygtig percussionist. Blandt andet skal en god percussionist have timing og teknik i orden, hvilket kræver en del øvelse. Det kan derfor være en fordel at finde en dygtig underviser, som kan hjælpe dig til at blive en bedre musikere.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster percussionundervisning?

Prisen på percussionundervisning varierer meget for de forskellige percussionlærere. Den billigste lektion du kan købe er 25 minutter for 50 kr., hvor den billigste timepris dog er 120 kr. Den dyreste percussionunderviser tager 700 kr. for 45 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vi har et stort udvalg af percussionundervisere fordelt over hele Danmark. Vi har på nuværende tidspunkt hele 40 percussionlærere i vores katalog.

Kan man få percussionundervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 2 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores percussionlærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af percussionundervisning.

Tilbyder jeres percussionlærere at køre ud?

Ja, det kan du naturligvis. Det afhænger af den pågældende percussionlærer, om personen har valgt at tilbyde undervisning hos eleven. Du kan let se i vores oversigt herover, hvem der tilbyder den mulighed.

Anmeldelse skrevet af Varduhi Babayan
Anmeldelse skrevet af Asger Rosendal Thorn
Anmeldelse skrevet af Jacob Falk
Anmeldelse skrevet af Anne Dræby Lünell
Anmeldelse skrevet af Lise Lotte Elmelund
Anmeldelse skrevet af Odin Madsen Laugesen

Undervisning i percussion i dit nærområde

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Glen Michaelsen på Instagram  Glen Michaelsen på Facebook  Glen Michaelsen på LinkedIn  Glen Michaelsen på Twitter 
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser