Undervisning i percussion

Ønsker du at være rytmikkens mester? Så er percussion måske lige noget for dig. Et lækkert rytmisk instrument, som du kan lære med hjælp fra vores privatundervisere.

Carmen Connie Sommer 350 kr. for 45 min.
  9400 Nørresundby
  Lokale
  Hos eleven
  Online
David Sachsenskjold 165 kr. for 30 min.
  5000 Odense C
  6600 Vejen
  Hos eleven
  Online

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke en Percussionunderviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 800 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i percussion

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i percussion? Bliv en del af MUUV for en fast pris på 69 kr./md..

Læs mere her

Percussionundervisning - Find undervisning i percussion her

Vil du gerne i gang med at spille percussion? Så er du kommet til det rette sted. Muuv har samlet en database over privatundervisere i hele Danmark, som kan hjælpe dig videre med dit percussionspil.

Hvad er percussion?

Percussion dækker over mange forskellige slags slagtøjsinstrumenter, som kan indgå i en musikalsk sammenhæng. Percussion dækker blandt andet over følgende instrumenter: Trommer, congas, bongo, tamburin, claves, xylofon, marimba, klokkespil, bækkener, koklokke, gongonger og mange flere. Percussion kan indgå i mange forskellige genrer. Der findes mange forskellige typer af percussionister, og det er op til dig at finde ud af, hvilken type du vil være og hvad du gerne vil være dygtig til.

Vil du gerne være en dygtig percussionist?

Det kræver øvelse at blive en dygtig percussionist. Blandt andet skal en god percussionist have timing og teknik i orden, hvilket kræver en del øvelse. Det kan derfor være en fordel at finde en dygtig underviser, som kan hjælpe dig til at blive en bedre musikere.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster percussionundervisning?

Prisen på percussionundervisning varierer meget for de forskellige percussionlærere. Den billigste lektion du kan købe er 30 minutter for 165 kr., hvor den billigste timepris dog er 330 kr. Den dyreste percussionunderviser tager 350 kr. for 45 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vi et har et stærkt udvalg af dygtige, engagerede og motiverede percussionlærere. I vores komplette katalog har vi 45 undervisere i percussion, hvor et mindre udvalg (nemlig 2) har en aktiv profil her på MUUV. Disse 2percussionundervisere kan du kontakte direkte herover.

Kan man få percussionundervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 1 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores percussionlærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af percussionundervisning.

Tilbyder jeres percussionlærere at køre ud?

En god andel af vores undervisere tilbyder at undervise dig i dit eget hjem. Der vil typisk blive pålagt et ekstrabeløb pr. lektion, som dækkerr kørsel. Hos vores Percussionlærere er den gennemsnitlige pris for kørsel på 50 kr.

Find undervisning i percussion i dit nærområde:

Suppler din percussionundervisning med det rette gear

Når du modtager percussionundervisning, så er det rette gear essentielt. Herunder kan du se nogle af de produktkategorier, der er særligt interessante, når man modtager percussionundervisning.

BongotrommerCongas & DjemberTamburinKoklokkeChimesCajonSmåpercussionPercussion
 Bliv underviser
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris: 69 kr./md.
 • Første måned gratis
 • Ingen binding
 • Vi støtter Cph Listening Room
 Bliv underviser
Lær guitar online
med gratis videoer
 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal