Betingelser og vilkår

Så simpelt kan det gøres

 • 69 kr. om måneden
  Vi tilbyder et simpelt, gennemsigtigt produkt. Det koster 69 kr. om måneden for en aktiv profil på MUUV.DK - Ingen gebyrer, ingen variable takster, ikke så meget pjat.

 • Automatisk fornyelse
  Hvis du ikke foretager dig noget, vil dit abonnement automatisk fortsætte på det kreditkort, du indtastede, da du indgik medlemskabet.

 • Første måned er gratis
  Du skal have lov til at prøve vores produkt uden så mange betænkeligheder. Derfor er første måned altid 100 % gratis for nye undervisere.

 • Der er ingen binding!
  Punktet vi er stoltest af. Ønsker du at opsige, kan du gøre dette så sent som en enkelt dag før fornyelse, og du bliver ikke trukket en krone mere fra os.

 • Der er ingen garantier
  Det hele kan desværre ikke være rosenrødt. Eleverne vælger selv deres underviser derfor kan vi heller ej garantere, at der kommer henvendelser til netop dig.

Herunder kan du finde de mere formelle strofer, som primært omhandler formalia, som vi er nødt til at skrive. Vi anbefaler selvfølgelig, at du læser det hele igennem, selvom ovenstående er de punkter, der er væsentlige for dig som kunde hos MUUV.DK.

1. Om MUUV

MUUV er en onlineportal for musikundervisning. MUUV formidler kontakten mellem musikundervisere og musikelever. MUUV tilbyder et betalt, tidsbestemt medlemskab. Medlemskabet giver musikundervisere en personlig underviserprofil med mulighed for at eksponere sig selv på MUUV.dk på ligefod med andre betalende medlemmer.

2. Betingelser for oprettelse af underviserprofil på MUUV

 1. Du skal være fyldt 16 år for at være betalende bruger på MUUV.
 2. Når du opretter en underviserprofil på MUUV, skal du udfylde alle obligatoriske felter. Du er ikke tvunget til at udfylde mobiltelefonnummer, men vi anbefaler det kraftigt, da det vil give mulighed for at udnytte nogle af vores funktioner.
 3. Det er vigtigt, at du udfylder en korrekt e-mailadresse, da denne er knyttet til dit login. Uden din e-mailadresse, kan du ikke logge ind i dit kontrolpanel. Vi kan heller ikke kontakte dig eller genere en ny kode til dig, hvis vi ikke har din rigtige e-mail.
 4. Det er ulovligt at indtaste falske eller andres oplysninger ved oprettelse af underviserprofil.
 5. Ved oprettelse af profil på MUUV giver du samtykke til, at MUUV må vise din væsentlige detaljer om dig som underviser på din underviserprofil.
 6. MUUV tilstræber at websitet indeholder aktive profiler. Vi tillader os at slette profiler, som har været inaktive i over 6 måneder.

3. Betalt medlemskab på MUUV.dk

Ved køb af medlemskab på MUUV.dk accepterer du betingelser og vilkår i denne aftale. Med et medlemskab får du en ikke-eksklusiv og tidsbegrænset ret til at anvende websitet som medlem.

4. Sikkerhed

MUUV benytter SSL kryptering ved betaling. Således kan uvedkommende ikke aflæse kunders kortoplysninger eller andre informationer under transaktionen med PBS. Betalingen sker gennem vores partner, Stripe, som er en sikker betalingsgateway.

5. Levering

MUUVs medlemsskaber er digitale, hvorfor levering oftest sker inden for få minutter efter betaling. I enkelte tilfælde kan der gå op til 24 timer, før givne produkt er leveret. I disse tilfælde vil oprettelsesdatoen udskydes til næste døgn.

6. Ansvarsfraskrivelse

MUUV kan ikke drages til ansvar for andet ifm. digitalt salg, end hvad der følger efter gældende relevant lovgivning.

7. Betingelser for køb af medlemskab

Du køber din ydelse hos

MUUV (CVR-nummer: 38654837)
c/o Glen Michaelsen
Tranehaven 48, 1.tv.
2605 Brøndby
Tlf.: 40 24 24 46

Betaling med kort

MUUV modtager betaling med VISA-Dankort, VISA og MasterCard med flere. Betaling vil først blive trukket på din konto, når du som kunde har modtaget dit produkt. Alle priser er angivet i DKK (danske kroner) og er inkl. moms.

Accept af abonnementsbetingelser

Ved din tilmelding til medlemskab accepterer du, at MUUV må trække det oplyste beløb i overenstemmelse med det valgte produkt og i den aftalte bindingsperiode. Prisen er uden betalingsgebyr til kortudsteder. Når du køber et medlemskab hos MUUV, fornyer vi automatisk dit medlemskab, indtil du manuelt framelder dig abonnementet i dit personlige kontrolpanel. Har du ikke adgang til dit kontrolpanel, kan du sende en skriftlig anmodning om at få slettet din underviserprofil. E-mailen sendes til info@muuv.dk og der vedhæftes et billede af personligt ID som dokumentation.

Opsigelse af medlemskab og bindingsperiode

Du har til enhver tid mulighed for at afmelde dig dit løbende abonnement hos MUUV. Dit medlemskab vil dog fortsætte i den aftalte bindingsperiode, hvorefter din underviserprofil vil blive inaktiv. Du vil således ikke få refunderet dine penge for den resterende bindingsperiode.

Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold

Indmeldelsen er bindende fra det øjeblik, at kortindehaveren har betalt for medlemskabet og underviserprofilen er aktiv på MUUV.dk. Kortindehaveren er således forpligtet til at betale det fulde beløb for den oplyste bindingsperiode.

Fortrydelsesret

Dit køb af medlemskab på MUUV.dk er knyttet til den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage. Din fortrydelsesret starter, så snart dit køb er gennemført. Hvis du ønsker at udnytte fortrydelsesretten, skal du kontakte info@muuv.dk og informere om, at du har fortrudt dit køb. Fordi du har indgået en aftale om et abonnement, er der kun fortrydelsesret ved aftalens indgåelse men ikke i forbindelse med den løbende betaling.

Faktura

Efter betaling fremsendes faktura for købet til kundens e-mail-adresse.

8. E-mail-udsendelse

MUUV forbeholder sig retten til at udsende e-mails til kunden, når der kommer opdateringer eller andre informationer, som vurderes relevante for kunden. MUUV forbeholder sig ligeledes retten til at sende reklamer for tredjemand i disse e-mails. Modtagelsen af e-mails kan til enhver tid afmeldes ved at klikke på ‘afmeld linket’ i de fremsendte e-mails.

9. Ændringer og opdateringer

MUUV kan til enhver tid ændre og opdatere disse betingelser og oplysninger om rettigheder.

10. Tvister

Opstår der uenighed mellem kunden og MUUV, skal uenigheden afgøres efter dansk ret med Byretten i København som første instans.

 Find underviser
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris: 69 kr./md.
 • Første måned gratis
 • Ingen binding
 • Vi støtter Cph Listening Room
 Bliv underviser
Lær guitar online
med gratis videoer
 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal