Betingelser og vilkår

Så simpelt kan det gøres

 • Fast pris pr. henvendelse
  Du betaler kun, når du ønsker at købe en henvendelse. Prisen er 100 kr. ved køb af 1 credit, 75 kr. ved køb af 5 credits og 50 kr. ved køb af 10 credits.

 • Gratis profil
  Det koster ikke noget at have en profil, og det er naturligvis helt uforpligtende.

 • Der er ingen binding
  Du kan til enhver tid deaktivere eller slette din profil, hvis du ikke længere ønsker at være en del af MUUV.

 • Behold selv alle elevindtægter
  Får du en elev gennem vores side, så er det naturligvis din elev. Samtlige indtægter går til dig, og vi tager ikke en procentdel.

Herunder kan du finde de mere formelle strofer, som primært omhandler formalia, som vi er nødt til at skrive. Vi anbefaler selvfølgelig, at du læser det hele igennem, selvom ovenstående er de punkter, der er væsentlige for dig som kunde hos MUUV.DK.

1. Om MUUV

MUUV er en onlineportal for musikundervisning. MUUV formidler kontakten mellem musikundervisere og musikelever. MUUV tilbyder et betalt, tidsbestemt medlemskab. Medlemskabet giver musikundervisere en personlig underviserprofil med mulighed for at eksponere sig selv på MUUV.dk på ligefod med andre betalende medlemmer.

2. Betingelser for oprettelse af underviserprofil på MUUV

 1. Du skal være fyldt 16 år for at være betalende bruger på MUUV.
 2. Når du opretter en underviserprofil på MUUV, skal du udfylde alle obligatoriske felter. Du er ikke tvunget til at udfylde mobiltelefonnummer, men vi anbefaler det kraftigt, da det vil give mulighed for at udnytte nogle af vores funktioner.
 3. Det er vigtigt, at du udfylder en korrekt e-mailadresse, da denne er knyttet til dit login. Uden din e-mailadresse, kan du ikke logge ind i dit kontrolpanel. Vi kan heller ikke kontakte dig eller genere en ny kode til dig, hvis vi ikke har din rigtige e-mail.
 4. Det er ulovligt at indtaste falske eller andres oplysninger ved oprettelse af underviserprofil.
 5. Ved oprettelse af profil på MUUV giver du samtykke til, at MUUV må vise din væsentlige detaljer om dig som underviser på din underviserprofil.
 6. MUUV tilstræber at websitet indeholder aktive profiler. Vi tillader os at slette profiler, som har været inaktive i over 6 måneder.

3. Betalt medlemskab på MUUV.dk

Ved køb af medlemskab på MUUV.dk accepterer du betingelser og vilkår i denne aftale. Med et medlemskab får du en ikke-eksklusiv og tidsbegrænset ret til at anvende websitet som medlem.

4. Sikkerhed

MUUV benytter SSL kryptering ved betaling. Således kan uvedkommende ikke aflæse kunders kortoplysninger eller andre informationer under transaktionen med PBS. Betalingen sker gennem vores partner, Stripe, som er en sikker betalingsgateway.

5. Levering

MUUVs medlemsskaber er digitale, hvorfor levering oftest sker inden for få minutter efter betaling. I enkelte tilfælde kan der gå op til 24 timer, før givne produkt er leveret. I disse tilfælde vil oprettelsesdatoen udskydes til næste døgn.

6. Ansvarsfraskrivelse

MUUV kan ikke drages til ansvar for andet ifm. digitalt salg, end hvad der følger efter gældende relevant lovgivning.

7. Betingelser for køb af medlemskab

Du køber din ydelse hos

MUUV (CVR-nummer: 38654837)
c/o Glen Michaelsen
Tranehaven 48, 1.tv.
2605 Brøndby
Tlf.: 40 24 24 46

Betaling med kort

MUUV modtager betaling med VISA-Dankort, VISA og MasterCard med flere. Betaling vil først blive trukket på din konto, når du som kunde har modtaget dit produkt. Alle priser er angivet i DKK (danske kroner) og er inkl. moms.

Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold

Indmeldelsen er bindende fra det øjeblik, at kortindehaveren har betalt for medlemskabet og underviserprofilen er aktiv på MUUV.dk. Kortindehaveren er således forpligtet til at betale det fulde beløb for den oplyste bindingsperiode.

Credits

Som medlem af MUUV køber du credits, som kan bruges til at købe adgang til en potentiel elevs kontaktoplysninger. Vi kan på ingen måde stille garanti for, at den potentielle elevønsker at starte et undervisningsforløb. Har du fået en anmeldelse, som du mener er spam, er du velkommen til at skrive til info@muuv.dk, hvorefter vi vil vurderer, om vi kanrefundere den credit, der er brugt til købet.

Credits kan ikke refunderes som penge - til gengæld udløber de aldrig.

Fortrydelsesret

Dit køb af medlemskab på MUUV.dk er knyttet til den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage. Din fortrydelsesret starter, så snart dit køb er gennemført. Hvis du ønsker at udnytte fortrydelsesretten, skal du kontakte info@muuv.dk og informere om, at du har fortrudt dit køb.

Faktura

Efter betaling fremsendes faktura for købet til kundens e-mail-adresse.

8. E-mail-udsendelse

MUUV forbeholder sig retten til at udsende e-mails til kunden, når der kommer opdateringer eller andre informationer, som vurderes relevante for kunden. MUUV forbeholder sig ligeledes retten til at sende reklamer for tredjemand i disse e-mails. Modtagelsen af e-mails kan til enhver tid afmeldes ved at klikke på ‘afmeld linket’ i de fremsendte e-mails.

9. Ændringer og opdateringer

MUUV kan til enhver tid ændre og opdatere disse betingelser og oplysninger om rettigheder.

10. Tvister

Opstår der uenighed mellem kunden og MUUV, skal uenigheden afgøres efter dansk ret med Byretten i København som første instans.

Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser