Undervisning i mundharmonika

Du trækker mundharmonikaen op at brystlommer og begynder at spille den sprødeste lille melodi. Præcis det kan privatundervisning i mundharmonika hjælpe dig med.

Mundharmonikaundervisning er nemlig skræddersyet og der er udelukkende fokus på melodier og teknikker, som du drømmer om at lære.

 • Over 600 dygtige undervisere
 • Stort udvalg af mundharmonikaundervisere
 • Hyggelig og fleksibel privatundervisning
 • Gratis og uforpligtende kontakt

Modtag flere tilbud

Få tilbud fra flere mundharmonikaundervisere. Det er helt gratis og uforpligtende.

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke den mundharmonikaunderviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 600 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i mundharmonika

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i mundharmonika? Få en gratis profil og betal kun en fast pris pr. henvendelse.

Læs mere her

Hvad er en mundharmonika?

Mundharmonika eller mundharpe er et lille instrument, hvor frembringelsen af lyd sker ved, at luften sætter et stykke metal i svingninger inden i instrumentet. Længden og tyngden af metalstykket inde i instrumentet er afgørende for, hvilken tone der fremkommer.

Mundharpen består af huller. For hvert hul kan man puste eller suge for at frembringe en ønsket tone. Mundharpen er især populær inden for musikgenrer som country og blues men også andre genrer.

Vil du undervises i mundharmonika?

Ønsker du at blive god til at spille på mundharmonika? Så kan du finde en musikunderviser her på Muuv. Brug søgeværktøjet til at finde frem til en underviser, som bor i nærheden af dig. Vi arbejder på at have undervisere i mundharmonika i Danmarks 25 største byer: København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Vejle, Horsens, Roskilde, Greve, Næstved, Silkeborg, Fredericia, Hørsholm, Helsingør, Køge, Viborg, Holstebro, Slagelse, Taastrup, Herning, Hillerød, Svendborg, Sønderborg, Hjørring, Holbæk, Frederikshavn, Haderslev og Skive men også andre mindre byer i hele Danmark. Mundharmonikaundervisning har vi dog ikke så meget af på MUUV, men det arbejder vi på.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster mundharmonikaundervisning?

Prisen på mundharmonikaundervisning varierer meget for de forskellige mundharmonikalærere. Den billigste lektion du kan købe er 50 minutter for 200 kr., hvor den billigste timepris dog er 240 kr. Den dyreste mundharmonikaunderviser tager 200 kr. for 50 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vi et har et stærkt udvalg af dygtige, engagerede og motiverede mundharmonikalærere. I vores komplette katalog har vi 8 undervisere i mundharmonika. Disse 8mundharmonikaundervisere kan du kontakte direkte herover.

Kan man få mundharmonikaundervisning online?

Vi har pt. ingen undervisere i mundharmonika, som aktivt har valgt, at de tilbyder deres undervisning online. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at de ikke gør det, hvis du kontakter dem. Så tag kontakt til et par mundharmonikalærere, som du synes virker interessant, og spørg dem.

Tilbyder jeres mundharmonikalærere at køre ud?

Ja, størstedelen af undervisere tilbyder undervisning hos eleven. Der vil typisk være en pris forbundet med kørslen. Hos vores mundharmonikaundervisere, er den gennemsnitlige pris for kørsel 35 kr.

Anmeldelse skrevet af Varduhi Babayan
Anmeldelse skrevet af Asger Rosendal Thorn
Anmeldelse skrevet af Jacob Falk
Anmeldelse skrevet af Anne Dræby Lünell
Anmeldelse skrevet af Lise Lotte Elmelund
Anmeldelse skrevet af Odin Madsen Laugesen

Undervisning i mundharmonika i dit nærområde

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Glen Michaelsen på Instagram  Glen Michaelsen på Facebook  Glen Michaelsen på LinkedIn  Glen Michaelsen på Twitter 
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser