Zakarias Sanderson

200 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 2100 København Ø
  Lokale: 2300 København S
  Hos elev (Kørsel: 50 kr.)

Favoritgenrer

AmbientBluesFolkFunkJazzKlassiskPopPunkRockSoul

Personlig beskrivelse

Kompetent guitarunderviser på 23 år. Jeg har spillet guitar siden jeg var 10 år, og spiller også i band. Jeg har også, under min gymnasietid, undervist i guitar som et studiejob i sammenlagt ca. 3 år, sammen med mine sabbatår. Jeg studerer lige nu på universitet og vil gerne begynde med at undervise igen, da det gav en helt speciel glæde, at lære unge, aspirerende musikersjæle at spille spille et instrument. Det var utroligt givende for mig, at lære at spille guitar i sin tid og det vil jeg gerne give videre. Jeg underviser både i el- og akustisk guitar. Jeg har et par lærebøger om akkorder og skalaer, som plejer at fungere rigtig godt i undervisningen. Men fokus vil ligge på at lære sange, som eleven selv vil nyde at spille, da det er dét, der holder motivationen mest oppe. Jeg har førhen både undervist begyndere og let øvede. 

Jeg kan både undervise hjemme (Ryparken, 2100 KBH Ø), i mit øvelokale (Islands Brygge, 2300 KBH S) eller hos eleven efter ønske. 

Jeg underviser 45 - 60 minutter ad gangen alt efter, hvad eleven føler for. Jeg tager 200kr pr. lektion uanset tid. RING/SKRIV:(telefon skjult)

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Zakarias Sanderson har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Zakarias kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg gik på Aurehøj Gymnasium med musik som linjefag, har selv modtaget guitarundervisning i 6 år og derefter været guitarunderviser i 3 år med pauser. 

Jeg har også spillet i band i mange år og gør det stadig. 

Musikunderviser Zakarias Sanderson

Kontakt Zakarias

Kontakt Zakarias gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked