Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Undervisning i piccolo

Hvis du gerne vil lære at spille piccolo, er du kommet til det rette sted. På MUUV kan du nemlig søge og finde privatundervisere.

Lauren Wuerth 300 kr. for 45 min.
  2400 København NV
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Camilla Egholm 200 kr. for 45 min.
  8000 Århus C
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Ane Bøhler Monsrud 250 kr. for 45 min.
  9000 Aalborg
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Tine Karlshøj-Andersen 500 kr. for 60 min.
  1420 København K
  Lokale
  Hos eleven
  Online

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke en Piccolounderviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 800 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i piccolo

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i piccolo? Få en gratis profil og betal kun en fast pris pr. henvendelse.

Læs mere her

Hvad er en piccolo?

En piccolo er en little fløjte, som er højt stemt og derfor har en lys klang. Piccolo’en er ligesom tværfløjten stemt i C men blot en oktav højere. Piccolo’en og tværfløjten har desuden mange andre ligheder. Der findes enkelte piccolo-fløjter, som er stemt i Db.

Piccolo-fløjtens anvendelse

Piccolo-fløjten er som sagt højt stemt og kan derfor skære igennem i lydbilledet. Fløjten bruges som regel til at pynte og udsmykke musikken. Med andre ord er den “prikken over i’et”. Piccolo-fløjten indgår som oftest i klassisk musik, og har eksempelvist været brugt i flere af Mozarts værker. Piccolo’en er berygtet for at spille rent på, og derfor kræver det god teknik og mange timers øvelse at blive dygtig på instrumentet.

Find piccoloundervisning her på Muuv

Ønsker du at starte på eller blive bedre til at spille på piccolo-fløjte? Her på Muuv har vi en database med dygtige undervisere i hele Danmark, som er klar til at undervise dig. Hvis du søger musikundervisning i piccolo-fløjte er du altså komme til det rette sted. Dog har vi endnu ikke helt så mange undervisere i piccolo-fløjte, som vi gerne vil have, men vi stræber efter at kunne tilbyde undervisere i alle instrumenter Danmarks 25 største byer:

København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Vejle, Horsens, Roskilde, Greve, Taastrup, Herning, Hillerød, Svendborg, Sønderborg, Næstved, Silkeborg, Fredericia, Hørsholm, Helsingør, Køge, Viborg, Holstebro, Slagelse, Hjørring, Holbæk, Frederikshavn, Haderslev og Skive.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster piccoloundervisning?

Prisen på piccoloundervisning varierer meget for de forskellige piccololærere. Den billigste lektion du kan købe er 45 minutter for 200 kr., hvor den billigste timepris dog er 267 kr. Den dyreste piccolounderviser tager 500 kr. for 60 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vi et har et stærkt udvalg af dygtige, engagerede og motiverede piccololærere. I vores komplette katalog har vi 5 undervisere i piccolo. Disse 5piccoloundervisere kan du kontakte direkte herover.

Kan man få piccoloundervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 1 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores piccololærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af piccoloundervisning.

Tilbyder jeres piccololærere at køre ud?

Ja, det kan du naturligvis. Det afhænger af den pågældende piccololærer, om personen har valgt at tilbyde undervisning hos eleven. Du kan let se i vores oversigt herover, hvem der tilbyder den mulighed.

Find undervisning i piccolo i dit nærområde:

 Bliv underviser
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser
Lær guitar online
med gratis videoer
 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal
 • MUUV.DK
 • Hybenvej 12
  2605 Brøndby
  Email: info@muuv.dk
  CVR 38654837

 • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR