Tine Karlshøj-Andersen

500 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 1420 København K
  Online

Instrumenter

Favoritgenrer

KlassiskPop

Sociale medier

Facebook-profil for Tine Karlshøj-AndersenTwitter-profil for Tine Karlshøj-Andersen

Personlig beskrivelse

Jeg elsker at undervise og at give andre muligheden for at opleve den store glæde jeg selv føler ved at spille tværfløjte. Generelt lægger jeg vægt på glæden ved at spille, det er oftes der den største udvikling sker. Jeg spiller rigtig meget både for og med mine elever og opfordrer dem også til at spille med andre hvis der er mulighed for det. Hvis du er nybegynder er det vigtigt med en god start. Vi spiller sammen så du både kan se og høre det du selv skal gøre på fløjten. Vi spiller små melodier og du lærer både at spille det du hører men også at læse noder efterhånden som du kan spille flere og flere toner. Det skal være sjovt at lære at spille musik og hos begyndere er legen derfor et vigtigt element. Hvis du har spillet før fortsætter vi derfra hvor du var nået til og finder sammen frem til hvad du har lyst til at spille og hvad der motiverer din spilleglæde og så kan vi arbejde fremad derfra. Hvis du er øvet og er focuseret på at blive bedre til at spille fløjte, enten som en dygtig amatør eller med en målsætning om at søge ind på MGK eller konservatoriet så vil vi sammen arbejde hen imod dit mål. Dette vil indebærer elementer som skalaer, tekniske øvelser, klangbehandling, primavistaspil, indstudering af repertoire stykker og orkester stemmespil, alt efter hvad der er dit mål. Jeg underviser også gerne voksne elever uanset nivou og ambitioner. Det er aldrig for sent at opleve glæden ved at spille et instrument eller at genoptage barnelærdommen.
Læs mere på https://fløjtenist.dk/
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Tine Karlshøj-Andersen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Tine kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Uddannet orkestermusiker og fløjtenist med Bachelor og kandidat grad fra Musikhögskolan i Malmö 2008. Debuterede fra Solistklassen på Det jyske musikkonservatorium, Århus 2011. Har endviddere kursus i voksenpdagogik fra voksenpdagogisk center i københavn fra 2002
 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked