Annelie K. Saemala

350 kr.   30 min.

Steder

  Hjem: 1165 København K
  Online

Favoritgenrer

BluesDanceFolkFunkJazzKlassiskMusicalOperaPopR&BReggaeRockSoul

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Annelie Karui SaemalaSpotify-profil for Annelie Karui Saemala

Personlig beskrivelse

Undervisningen i sang
Annelie underviser i solosang for både begyndere og øvede i alle aldre. Der tages udgangspunkt i Cathrine Sadolins "Komplet Sangteknik". Dette indeholder bl.a.:
- Grundlæggende sangteknikker/ principper
- Anatomien omkring stemmen
- Musikalsk udtryk og performance
- Bladsang, node-, rytme- og hørelære
- Øvelser til bedring og opvarmning
- Improvisation
- Forberedelse til MGK, musicals eller andet med optagelseskrav efter elevens ønske

Annelie kan undervise i både klassisk og rytmisk sang - i alle genrer. Annelie har også erfaring med teater og musicals. Hun tager udgangspunkt i eleven, og hjælper eleven derhen, hvor eleven vil hen.

Undervisningen i klaver
Annelie underviser i klaver for begyndere og letøvede i alle aldre. I klaverundervisningen indgår bl.a.:
- Akkompagnement og brugsklaver
- Nodelæsning
- Teori og musikforståelse
- Rytmeøvelser
- Musikalsk udtryk og indlevelse
- Evt. kombination af klaver og sang alt efter elevens ønske
- Forberedelse til MGK eller andet med optagelseskrav efter elevens ønske

Undervisningen i musikteori, hørelære mm.
Annelie underviser derudover i musikteori, hørelære på alle niveauer samt komposition/ sangskrivning og tager gerne ud som underviser i sammenspil eller kordirektion. Kontakt for flere detaljer.

Genrer

Annelie kan stort set undervise i alle genrer, da hun arbejder med det grundlæggende og derfra bygger videre og hjælper den enkelte kunstner mod vedkommendes mål. Annelie har selv erfaring inden for både klassisk og rytmisk musik. Deriblandt: opera, klassisk, gospel, r'n'b, pop, rock, jazz, blues, singer/songwriter, folk, country, lovsang mm.

Første lektion
Annelie tror på, at undervisningen er allerbedst når man har det godt med den man sidder med. Derfor vil første lektion indeholde at lære hinanden at kende samt at klargøre elevens niveau, mål og ønsker. Og introducere hvordan undervisningen kunne tage form. Der er dog ikke en fast måde at undervise på, da mennesker er forskellige og derved har brug for forskellige skabeloner og forbehold.

Begyndere
Annelie har meget erfaring med begyndere - lige fra dem der er ved at skide i bukserne over nervøsitet, generthed og manglende selvtillid, til dem der er spændte, klar på udfordringer og måske selv har svært ved at sætte fingeren på hvor man skal begynde.


Til begyndere og muligvis også øvede skal man medregne køb af undervisningsbog.


Det er vigtigt at eleven så vidt muligt møder til tiden, velforberedt til undervisning, så alle får mest ud at lektionen. Dog er eleven selv ansvarlig for egen læring, og dømmes selvfølgelig ikke for at komme uforberedt!! AFBUD: Bliver eleven forhindret i at komme (pga sygdom m.m) skal der meldes afbud over sms senest dagen før, ellers skal der betales fuld pris.
I betaler altså for de gange eleven er til undervisning, eller hvor eleven er fraværende uden at have meldt afbud(eller for sen udmelding).

------------

OBS! Ønsker eleven både sang/sangskrivning og klaverundervisning kan det sagtens kombineres.


Hvor undervises der?:

-Nørregade 35, 2., 1165 København K
-Online

Pris

350 kr. pr. 30 min.

525 kr. pr. 45 min.

700 kr. pr. 60 min.


Skriv en uforpligtende besked, hvis du er interesseret eller har spørgsmål.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Annelie Karui Saemala har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Annelie kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Leder du efter en passioneret, ung og erfaren musikunderviser - så er Annelie det rette valg!

Annelie er privatunderviser og studerende på CVI (Complete Vocal Institute), som altid har ønsket at få lov til at lære fra sig. Annelie har flere års erfaring med musikundervisning, og har selv været udøvende i omtrent 13 år. Hun er bl.a. ansat af VildMedGospel.dk fra september 2018, hvor hun skal stå for opstart af børnekoret "JGS". I februar 2018 var hun med som solist i Dansk Melodi Grand Prix under navnet KARUI og har gået på MGK med rytmisk sang i Holstebro. I otte år har hun gået i Midtvest Pigekor og har fået klassisk sangundervisning, hørelære og klaverundervisning på højt niveau på Den Jyske Sangskole. Hun har medvirket i bl.a. børneoperetten Hans og Grethe, operaen Tosca m.fl. Annelie har ved siden af fået rytmisk sang-, saxofon-, guitar- og klaverundervisning på diverse skoler.

Hun har opvarmet for Caroline Henderson, Bottled in England, Gregersen og Jøden. Har været bagsanger i bandet "Bellevue", været forsangere i adskillige coverband. Udover det har hun i 2016 bestået en Rytmisk Musikkonservatorieprøve i København som én af de kun 20 beståede ud af 90 søgere på sang.

Annelie er også ansat af Musikundervisning.dk og har undervist som sanglærer-vikar på Skovbo Efterskole i 2017-18 med op til 32 elever om ugen. 4 måneder har Annelie været afsted som frivlllig i Ghana og arbejde med børn og har 4 somre i streg været leder på teenagelejre i løbet af somrene. Så hun har massere af erfaring med børn og unge, og da hun selv stadig er ung kan hun connecte med børnene på en helt speciel måde.

Musikunderviser Annelie Karui Saemala

Kontakt Annelie

Kontakt Annelie gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked