Daniel F. Holdt-Olesen

150 kr.   45 min.

Steder

  Hjem: 8240 Risskov

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFolkFunkJazzLatinPopReggaeRockSoulSwing

Billeder

Personlig beskrivelse

Jeg tilbyder undervisning i akustisk guitar såvel som elektrisk guitar. Jeg tilpasser undervisningen til den enkelte elev, og kan blandt andet undervise i rytmeguitar, solo, improvisation, teori, fingerspil, herunder hvordan man laver sit eget arrangement af en sang. Udover guitar spiller jeg banjo, mandolin og ukulele, som jeg også underviser i. Første time er gratis, så vi lige kan lære hinanden at kende. Jeg glæder mig til at høre fra dig :-)


Link til min youtube kanal:

https://m.youtube.com/channel/UCmCeEKo2XtO8b8QNrk4IDcw

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Daniel Fernandez Holdt-Olesen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Daniel Fernandez kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har spillet guitar i ca. 10 år og undervist som privat guitarunderviser i mere end 4 år. Jeg er primært selvlært, men har også fået undervisning af dygtige internationale navne som svenske Emil Ernebro, engelske Robin Nolan, svenske Perry Stenbäck, canadiske Denis Chang, Christian Alvad og Paul Banks. Desuden har jeg fået et stærkt teoretisk grundlag ved at gå på musikhøjskole i et halvt år. Jeg har både spillet i bands og i en akustisk guitar duo, og har i den forbindelse været ude at optræde til diverse arrangementer. 

Musikunderviser Daniel Fernandez Holdt-Olesen

Kontakt Daniel Fernandez

Kontakt Daniel Fernandez gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked