Undervisning i mandolin

Mandolinen er et instrument, som kun meget få mennesker i skandinavien mestrer. Vil du lære mandolin? Find en kompetent privatunderviser i mandolin herunder.

 • Over 600 dygtige undervisere
 • Stort udvalg af mandolinundervisere
 • Hyggelig og fleksibel privatundervisning
 • Gratis og uforpligtende kontakt

Modtag flere tilbud

Få tilbud fra flere mandolinundervisere. Det er helt gratis og uforpligtende.

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke den mandolinunderviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 600 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i mandolin

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i mandolin? Få en gratis profil og betal kun en fast pris pr. henvendelse.

Læs mere her

Mandolin-undervisning - Find undervisning i mandolin her!

Mandolin er betegnelsen for et strengeinstrument med 4 dobbeltstrenge, der stemmer unisont. Den stemmer som en violin, altså G-D-A-E. Dens klassiske form er pæreform som en lille lut. I nyere tid har mange dog fået en flad form som en guitar. Instrumentet spilles med plekter. Mandolinen er et sjældent instrument i nutidens musik men bruges blandt andet inden for folk og pop og andre specifikke stilarter.

Vil du lære at spille mandolin?

Det kræver sin mand at spille mandolin. Der kræves visse teknikker at spille på instrumentet. Blandt andet skal du kunne spille med plekter og kende til forskellige akkorder. Hvis du søger en dygtig underviser, er du kommet til det rette sted. Her på Muuv har vi nemlig samlet en database med dygtige musikundervisere, som står klar til at hjælpe dig i gang eller videre med dit instrument.

En database der rækker over hele landet

Her på Muuv stræber vi efter at have undervisere over hele landet. Vi har især fokus på de 25 største byer i Danmark, nemlig: København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Vejle, Horsens, Roskilde, Greve, Næstved, Silkeborg, Fredericia, Hørsholm, Helsingør, Køge, Viborg, Holstebro, Slagelse, Taastrup, Herning, Hillerød, Svendborg, Sønderborg, Hjørring, Holbæk, Frederikshavn, Haderslev og Skive men også andre mindre byer i hele Danmark.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster mandolinundervisning?

Prisen på mandolinundervisning varierer meget for de forskellige mandolinlærere. Den billigste lektion du kan købe er 45 minutter for 110 kr., hvor den billigste timepris dog er 147 kr. Den dyreste mandolinunderviser tager 250 kr. for 60 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vi et har et stærkt udvalg af dygtige, engagerede og motiverede mandolinlærere. I vores komplette katalog har vi 9 undervisere i mandolin. Disse 9mandolinundervisere kan du kontakte direkte herover.

Kan man få mandolinundervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 1 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores mandolinlærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af mandolinundervisning.

Tilbyder jeres mandolinlærere at køre ud?

Ja, det kan du naturligvis. Det afhænger af den pågældende mandolinlærer, om personen har valgt at tilbyde undervisning hos eleven. Du kan let se i vores oversigt herover, hvem der tilbyder den mulighed.

Anmeldelse skrevet af Varduhi Babayan
Anmeldelse skrevet af Asger Rosendal Thorn
Anmeldelse skrevet af Jacob Falk
Anmeldelse skrevet af Anne Dræby Lünell
Anmeldelse skrevet af Lise Lotte Elmelund
Anmeldelse skrevet af Odin Madsen Laugesen

Undervisning i mandolin i dit nærområde

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Glen Michaelsen på Instagram  Glen Michaelsen på Facebook  Glen Michaelsen på LinkedIn  Glen Michaelsen på Twitter 
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser