Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Undervisning i mandolin

Mandolinen er et instrument, som kun meget få mennesker i skandinavien mestrer. Vil du lære mandolin? Find en kompetent privatunderviser i mandolin herunder.

Morten Vestergaard 200 kr. for 60 min.
  2300 København S
  2300 København S
  Hos eleven
  Online
Daniel F. Holdt-Olesen 150 kr. for 45 min.
  8240 Risskov
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Cameron Laing 250 kr. for 60 min.
  2200 København N
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Esben Bladbjerg 300 kr. for 60 min.
  Hjem
  2770 Kastrup
  Hos eleven
  Online
Søren Nielsen 250 kr. for 60 min.
  1709 København V
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Oliver Stahl 200 kr. for 25 min.
  2730 Herlev
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Henrik Kold 200 kr. for 30 min.
  5800 Nyborg
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Nick Siriwadh 110 kr. for 45 min.
  Hjem
  9000 Aalborg
  Hos eleven
  Online

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke en Mandolinunderviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 800 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i mandolin

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i mandolin? Få en gratis profil og betal kun en fast pris pr. henvendelse.

Læs mere her

Mandolin-undervisning - Find undervisning i mandolin her!

Mandolin er betegnelsen for et strengeinstrument med 4 dobbeltstrenge, der stemmer unisont. Den stemmer som en violin, altså G-D-A-E. Dens klassiske form er pæreform som en lille lut. I nyere tid har mange dog fået en flad form som en guitar. Instrumentet spilles med plekter. Mandolinen er et sjældent instrument i nutidens musik men bruges blandt andet inden for folk og pop og andre specifikke stilarter.

Vil du lære at spille mandolin?

Det kræver sin mand at spille mandolin. Der kræves visse teknikker at spille på instrumentet. Blandt andet skal du kunne spille med plekter og kende til forskellige akkorder. Hvis du søger en dygtig underviser, er du kommet til det rette sted. Her på Muuv har vi nemlig samlet en database med dygtige musikundervisere, som står klar til at hjælpe dig i gang eller videre med dit instrument.

En database der rækker over hele landet

Her på Muuv stræber vi efter at have undervisere over hele landet. Vi har især fokus på de 25 største byer i Danmark, nemlig: København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Vejle, Horsens, Roskilde, Greve, Næstved, Silkeborg, Fredericia, Hørsholm, Helsingør, Køge, Viborg, Holstebro, Slagelse, Taastrup, Herning, Hillerød, Svendborg, Sønderborg, Hjørring, Holbæk, Frederikshavn, Haderslev og Skive men også andre mindre byer i hele Danmark.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster mandolinundervisning?

Prisen på mandolinundervisning varierer meget for de forskellige mandolinlærere. Den billigste lektion du kan købe er 45 minutter for 110 kr., hvor den billigste timepris dog er 147 kr. Den dyreste mandolinunderviser tager 300 kr. for 60 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vi et har et stærkt udvalg af dygtige, engagerede og motiverede mandolinlærere. I vores komplette katalog har vi 9 undervisere i mandolin. Disse 9mandolinundervisere kan du kontakte direkte herover.

Kan man få mandolinundervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 2 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores mandolinlærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af mandolinundervisning.

Tilbyder jeres mandolinlærere at køre ud?

Ja, det kan du naturligvis. Det afhænger af den pågældende mandolinlærer, om personen har valgt at tilbyde undervisning hos eleven. Du kan let se i vores oversigt herover, hvem der tilbyder den mulighed.

Find undervisning i mandolin i dit nærområde:

Suppler mandolinundervisning med det rette gear

Når du modtager mandolinundervisning, så er det rette gear essentielt. Herunder kan du se nogle af de produktkategorier, der er særligt interessante, når man modtager mandolinundervisning.

Akustisk mandolinElektrisk mandolinMandolinMandolinstrengeMandolintasker og -kasserMandolinpickupNodebøger og DVDer til mandolin
 Bliv underviser
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser
Lær guitar online
med gratis videoer
 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal
 • MUUV.DK
 • Hybenvej 12
  2605 Brøndby
  Email: info@muuv.dk
  CVR 38654837

 • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR