Emil Ringtved Nielsen, Århus C

250 kr. for 60 min.
8000 Århus C

Emil underviser i

Emils favoritgenrer

BluesDiscoFolkFunkFusionHiphop/RapJazzKlassiskLatinPopR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Personlig beskrivelse

Her arbejder vi med bas på den fede måde!

Vi kigger efter ønske på alt fra teknik, repertoireudvidelse og bassens rolle i forskellige stilarter, til teori og gribebrætskendskab og meget, meget mere. Er du ikke helt sikker på hvordan du skal komme igang med bassen, eller hvordan du skal nå din næste milepæl, så finder vi ud af det sammen. Al undervisning her tager udgangspunkt i DIT NIVEAU, DINE BEHOV OG DINE AMBITIONER, og der undervises i stort set alle genre.

For mig er det vigtigt at musik og øvning er sjovt. Jeg har arbejdet i mange år med øverutiner, og jeg ved, hvordan du får gejsten til at sætte dig med bassen hver dag, og mærke hvor hurtigt du udvikler dig.

Undervisningen er for alle aldre, og der er ligegyldigt om du er begynder eller erfaren. Timerne foregår som udgangspunkt her hvor jeg bor, og der udbydes også 30min-lektioner.

Ring til mig på 30266598 eller send en mail til Emilrnielsen@gmail.com, så får vi en snak om hvad du kunne tænke dig, og om det er noget for dig!

Uddannelse og baggrund

Aktiv musiker siden 2006

DMA-nomineret i 2015

Stand-in for Odense og Esbjergs konservatorier i forbindelse med deres turnéer

Musikalsk Grundkursus, MGK i Kolding

Gik på Sveriges velrenomerede Skurups Folkhöskola

Over 5 års undervisnings erfaring

Over 10 års koncert- og eventerfaring


Kom i kontakt med Emil

Du kan gratis, let og uforpligtende kontakte Emil gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

 Send besked

Find underviser Bliv underviser