Undervisning i kontrabas

Vil du meste de dybe toner? Her på MUUV finder du dygtige privatundervisere, som står klar til at lære fra sig. Find den perfekte underviser i kontrabas her.

 • Over 600 dygtige undervisere
 • Stort udvalg af kontrabasundervisere
 • Hyggelig og fleksibel privatundervisning
 • Gratis og uforpligtende kontakt

Modtag flere tilbud

Få tilbud fra flere kontrabasundervisere. Det er helt gratis og uforpligtende.

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke den kontrabasunderviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 600 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i kontrabas

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i kontrabas? Få en gratis profil og betal kun en fast pris pr. henvendelse.

Læs mere her

Undervisning i kontrabas

Kontrabassen er det største og dybest klingende instrument i strygerfamilien. Kontrabassen kendes af mange, da den gør sig utrolig godt i jazz-musik og andre slags rytmisk musik. Kontrabassen har selvfølgelig også din plads i symfoniorkestre hvor den danner "bunden". Man kan enten spille på en kontrabas med en bue eller med fingrene. Kontrabassen ligner en violin men er langt større og står på gulvet.

Spilleteknik

Normalt spiller man på en kontrabas mens man står op, men i symfoniorkestre sidder man ofte ned. Jazzbassister har udviklet denne teknik, således at flere fingre alternerer for at kunne spille hurtigere. Helt tilbage fra den tidligste jazz udvikledes "slapping", som er en teknik, hvor der slås på strengen, således at den rammer gribebrættet og giver en kraftig klik lyd sammen med eller efter tonen. Denne teknik er stadig populær når kontrabassen skal skabe et kraftigt rytmisk drive; som i Rock-a-billy. Kontrabassen er et svært instrument at lære, og det kan derfor kræve mange års undervisning og øvelse at blive dygtig til instrumentet.

Undervisning i kontrabas

Hvis du gerne vil lære eller ønsker at blive bedre til at spille på kontrabas, er du kommet til det rette website. Muuv tilbyder privatundervisning i kontrabas i det meste af Danmark: København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Vejle, Horsens, Roskilde, Greve, Næstved, Silkeborg, Fredericia, Hørsholm, Helsingør, Køge, Viborg, Holstebro, Slagelse, Taastrup, Herning, Hillerød, Svendborg, Sønderborg, Hjørring, Holbæk, Frederikshavn, Haderslev og Skive men også andre mindre byer i hele Danmark. Ved undervisning i kontrabas vil du få indblik i teknik, rytmik mv. inden for kontrabas. Personen der giver undervisning i kontrabas vil tage udgangspunkt i dine ønsker som musiker.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster kontrabasundervisning?

Prisen på kontrabasundervisning varierer meget for de forskellige kontrabaslærere. Den billigste lektion du kan købe er 30 minutter for 100 kr., hvor den billigste timepris dog er 164 kr. Den dyreste kontrabasunderviser tager 450 kr. for 60 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vores udvalg af undervisere i kontrabas byder på hele 24 undervisere, og det er disse , du kan finde i listen herover.

Kan man få kontrabasundervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 4 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores kontrabaslærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af kontrabasundervisning.

Tilbyder jeres kontrabaslærere at køre ud?

Ja, det kan du naturligvis. Det afhænger af den pågældende kontrabaslærer, om personen har valgt at tilbyde undervisning hos eleven. Du kan let se i vores oversigt herover, hvem der tilbyder den mulighed.

Anmeldelse skrevet af Varduhi Babayan
Anmeldelse skrevet af Asger Rosendal Thorn
Anmeldelse skrevet af Jacob Falk
Anmeldelse skrevet af Anne Dræby Lünell
Anmeldelse skrevet af Lise Lotte Elmelund
Anmeldelse skrevet af Odin Madsen Laugesen

Undervisning i kontrabas i dit nærområde

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Glen Michaelsen på Instagram  Glen Michaelsen på Facebook  Glen Michaelsen på LinkedIn  Glen Michaelsen på Twitter 
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser