Frederik Scharff

400 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 1674 København V

Personlig beskrivelse

De seneste par år har jeg turneret landet tyndt med navne som Patrick Dorgan, Gulddreng, Cisilia m.fl. og med nogle af landets dygtigste musikere. Nu arbejder jeg på kryds og tværs af oceanet med sangskrivere og producere fra bl.a. Los Angeles og med nogle af de dygtigste folk herhjemme. Jeg spænder bredt og fokuserer mindst ligeså meget på at producere/songwriting, som jeg gør på at øve og spille klaver og lære det fra mig.

For mig skal undervisningen helst ikke blive for tung, og eleven skal forhåbentlig gå igen med både lyst og motivation til at øve sig. Det skal være sjovt! Men man skal stadig lære noget.

Hvis ikke man har noget specifikt man gerne vil lære, så kan jeg fortælle om ting som både hørelære, teknik, teori, improvisation, akkorder, koordination, øvelser osv. Eleven skal have lov til at spille en masse, så muligheden hos mig med at have to klaverer fungerer enormt godt! Vi kan spille sange, som eleven ønsker at lære og/ eller gå i dybden med det at spille klaver, og hvordan man kan blive bedre.

I forhold til genre så opererer jeg under flere forskellige som spænder vidt fra jazz, improvisatorisk til mere mainstream genrer som pop og gospel/soul/Rnb.


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Frederik Scharff har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Frederik kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium som pianist (med et bonusdiplom på 10 i undervisning).

Har flere års erfaring som både musiker, producer og underviser.

Jeg er bosat på Vesterbro, hvor jeg også underviser.

Vil man tjekke mig lidt mere ud så kan man gå ind på Instagram og finde min profil her ved at søge på: Slay_keyz

Håber vi ses til en masse gode undervisningstimer!

Mange hilsner

Frederik


Musikunderviser Frederik Scharff

Kontakt Frederik

Kontakt Frederik gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked