Undervisning i Logic Pro

Med undervisning i Logic Pro kan hurtigt opnå de kundskaber, der skal til for at producere din yndlingsmusik. Kom i gang med Logic-undervisning ved at finde en kompetent privatunderviser i Logic herunder.

Marco Boisdon 250 kr. for 60 min.
  1801 Frederiksberg C
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Olle Markensten 500 kr. for 55 min.
  3500 Værløse
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Kristian Møller 300 kr. for 60 min.
1
  2100 København Ø
  2100 København Ø
  Hos eleven
  Online
Peter Nielsen 400 kr. for 60 min.
  8000 Århus C
  8000 Århus C
  Hos eleven
  Online
Jacob Falk 350 kr. for 50 min.
1
  2200 København N
  2200 København N
  Hos eleven
  Online

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke en Logic Pro-underviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 800 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i logic

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i logic? Bliv en del af MUUV for en fast pris på 69 kr./md..

Læs mere her

Logic-undervisning

Gode overvejelser i forbindelse med Logic-undervisning

Har du lyst til at producere din helt egen musik? Er du blevet fascineret af de mange muligheder for at lave musik på computeren? Er du ejer af en Mac-computer? Så er det på tide, at du dygtiggør dig i musikproduktion i Logic Pro. Men først kan det være en god idé at gøre dig nogle overvejelser omkring undervisningen.

Hvad skal jeg kunne i Logic Pro?

Logic Pro (X) bliver brugt til mange forskellige ting. De fleste bruger programmet til at producere ny musik i, mens andre anvender programmet til at mixe (og masterere) den producerede musik. Du skal først finde ud af, hvilket formål programmet har for dig, før du kan begynde Logic-undervisning. Skal du være kreativt og lave NY musik? Eller vil du få andres musik til at lyde bedre ved at mixe eller masterere den?

Dernæst skal du finde ud af, hvilke genrer din Logic-undervisning skal tage udgangspunkt i. Afhængigt af genre er der nogle teknikker, der er fordelagtige at lære frem for andre. For eksempel er det nødvendigt at lære, hvordan du indspiller et instrument, hvis du gerne vil producere "organisk"/instrument-drevet musik. Hvis du gerne vil lære EDM eller generelt elektronisk musik, giver det fx mere mening at lære mange synthesizere at kende, fordi de fungerer meget forskelligt.

Høretelefoner til undervisning i Logic Pro

Sådan kan undervisning i Logic Pro hjælpe dig

Langt de fleste, der har arbejdet med Logic Pro gennem en længere periode, bruger YouTube til at finde tips og tricks til, hvordan de kan blive bedre til at lave musik. Men mange nybegyndere i musikproduktion har slet ingen idé om, hvor man skal starte og slutte, når man går i gang med at producere. Det kan være særdeles klogt at bruge en underviser til at vise sig rundt i programmet, så man kan lære, hvor de forskellige knapper sidder og hvordan alle funktioner virker. Det kan spare en for en masse tid og frustration.

Overvej dette inden du kontakter en underviser

Find en underviser i Logic Pro her

Når du har gjort dig nogle overvejser omkring undervisning i Logic Pro, er du klar til at finde en privat underviserHer på MUUV.DK kan du finde en privatunderviser i Logic Pro. Find en underviser, der bor i nærheden af dig og som tilbyder undervisning til en pris, der er til at betale.

Udstyr til Logic Pro-undervisning

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster logic pro-undervisning?

Prisen på logic pro-undervisning varierer meget for de forskellige logic pro-lærere. Den billigste lektion du kan købe er 60 minutter for 250 kr., hvor den billigste timepris dog er 250 kr. Den dyreste logic pro-underviser tager 500 kr. for 55 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vi et har et stærkt udvalg af dygtige, engagerede og motiverede logic pro-lærere. I vores komplette katalog har vi 103 undervisere i logic, hvor et mindre udvalg (nemlig 5) har en aktiv profil her på MUUV. Disse 5logic pro-undervisere kan du kontakte direkte herover.

Kan man få logic pro-undervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 3 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores logic pro-lærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af logic pro-undervisning.

Tilbyder jeres logic pro-lærere at køre ud?

En god andel af vores undervisere tilbyder at undervise dig i dit eget hjem. Der vil typisk blive pålagt et ekstrabeløb pr. lektion, som dækkerr kørsel. Hos vores Logic Pro-lærere er den gennemsnitlige pris for kørsel på 75 kr.

Find undervisning i logic i dit nærområde:

 Bliv underviser
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris: 69 kr./md.
 • Første måned gratis
 • Ingen binding
 • Vi støtter Cph Listening Room
 Bliv underviser
Lær guitar online
med gratis videoer
 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal