Undervisning i Logic Pro

Logic Pro er et af de mest foretrukne værktøjer til at producere musik, og med en privatunderviser i Logic kan du lære at producere det musik, du drømmer om.

Med undervisning i Logic Pro kan hurtigt opnå de kundskaber, der skal til for at producere din yndlingsmusik. Kom i gang med Logic-undervisning ved at finde en kompetent privatunderviser i Logic herunder.

 • Over 600 dygtige undervisere
 • Stort udvalg af logic pro-undervisere
 • Hyggelig og fleksibel privatundervisning
 • Gratis og uforpligtende kontakt

Modtag flere tilbud

Få tilbud fra flere logic pro-undervisere. Det er helt gratis og uforpligtende.

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke den logic pro-underviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 600 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i logic

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i logic? Få en gratis profil og betal kun en fast pris pr. henvendelse.

Læs mere her

Logic-undervisning

Gode overvejelser i forbindelse med Logic-undervisning

Har du lyst til at producere din helt egen musik? Er du blevet fascineret af de mange muligheder for at lave musik på computeren? Er du ejer af en Mac-computer? Så er det på tide, at du dygtiggør dig i musikproduktion i Logic Pro. Men først kan det være en god idé at gøre dig nogle overvejelser omkring undervisningen.

Hvad skal jeg kunne i Logic Pro?

Logic Pro (X) bliver brugt til mange forskellige ting. De fleste bruger programmet til at producere ny musik i, mens andre anvender programmet til at mixe (og masterere) den producerede musik. Du skal først finde ud af, hvilket formål programmet har for dig, før du kan begynde Logic-undervisning. Skal du være kreativt og lave NY musik? Eller vil du få andres musik til at lyde bedre ved at mixe eller masterere den?

Dernæst skal du finde ud af, hvilke genrer din Logic-undervisning skal tage udgangspunkt i. Afhængigt af genre er der nogle teknikker, der er fordelagtige at lære frem for andre. For eksempel er det nødvendigt at lære, hvordan du indspiller et instrument, hvis du gerne vil producere "organisk"/instrument-drevet musik. Hvis du gerne vil lære EDM eller generelt elektronisk musik, giver det fx mere mening at lære mange synthesizere at kende, fordi de fungerer meget forskelligt.

Høretelefoner til undervisning i Logic Pro

Sådan kan undervisning i Logic Pro hjælpe dig

Langt de fleste, der har arbejdet med Logic Pro gennem en længere periode, bruger YouTube til at finde tips og tricks til, hvordan de kan blive bedre til at lave musik. Men mange nybegyndere i musikproduktion har slet ingen idé om, hvor man skal starte og slutte, når man går i gang med at producere. Det kan være særdeles klogt at bruge en underviser til at vise sig rundt i programmet, så man kan lære, hvor de forskellige knapper sidder og hvordan alle funktioner virker. Det kan spare en for en masse tid og frustration.

Overvej dette inden du kontakter en underviser

Find en underviser i Logic Pro her

Når du har gjort dig nogle overvejser omkring undervisning i Logic Pro, er du klar til at finde en privat underviserHer på MUUV.DK kan du finde en privatunderviser i Logic Pro. Find en underviser, der bor i nærheden af dig og som tilbyder undervisning til en pris, der er til at betale.

Udstyr til Logic Pro-undervisning

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster logic pro-undervisning?

Prisen på logic pro-undervisning varierer meget for de forskellige logic pro-lærere. Den billigste lektion du kan købe er 30 minutter for 150 kr., hvor den billigste timepris dog er 200 kr. Den dyreste logic pro-underviser tager 600 kr. for 30 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vi har et stort udvalg af logic pro-undervisere fordelt over hele Danmark. Vi har på nuværende tidspunkt hele 59 logic pro-lærere i vores katalog.

Kan man få logic pro-undervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 11 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores logic pro-lærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af logic pro-undervisning.

Tilbyder jeres logic pro-lærere at køre ud?

En god andel af vores undervisere tilbyder at undervise dig i dit eget hjem. Der vil typisk blive pålagt et ekstrabeløb pr. lektion, som dækker kørsel. Hos vores logic pro-lærere er den gennemsnitlige pris for kørsel på 112 kr.

Anmeldelse skrevet af Varduhi Babayan
Anmeldelse skrevet af Asger Rosendal Thorn
Anmeldelse skrevet af Jacob Falk
Anmeldelse skrevet af Anne Dræby Lünell
Anmeldelse skrevet af Lise Lotte Elmelund
Anmeldelse skrevet af Odin Madsen Laugesen

Undervisning i logic i dit nærområde

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Glen Michaelsen på Instagram  Glen Michaelsen på Facebook  Glen Michaelsen på LinkedIn  Glen Michaelsen på Twitter 
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser