Undervisning i Logic Pro

Med undervisning i Logic Pro kan hurtigt opnå de kundskaber, der skal til for at producere din yndlingsmusik. Kom i gang med Logic-undervisning ved at finde en kompetent privatunderviser i Logic herunder.

Søren Elsborg
Pris: 350 kr. for 60 min.
  Hjem
  Lokale: 2200
  Hos eleven
  Online
Anders Jakob Honoré
Pris: 150 kr. for 30 min.
  Hjem: 2730
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Frederik Jakobsen
Pris: 200 kr. for 60 min.
  Hjem: 2980
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Rasmus Gregersen
Pris: 200 kr. for 30 min.
  Hjem: 2500
  Lokale: 1437
  Hos eleven
  Online
Lukasz Borowicki
Pris: 300 kr. for 60 min.
  Hjem: 5230
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Esben Bladbjerg
Pris: 300 kr. for 60 min.
  Hjem
  Lokale: 2770
  Hos eleven
  Online
Jacob Falk
Pris: 350 kr. for 50 min.
  Hjem: 2200
  Lokale: 2200
  Hos eleven
  Online

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke en underviser i logic, som matchede dine kriterier? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til udvalgte profiler blandt vores netværk på over 800 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i logic

Ønsker du at blive eksponeret overfor elever, som søger undervisninger i logic? For en faste pris på 69 kr./md. kan du blive vist for potentielle elever, som besøger MUUV.

Tilmeld dig her

Logic-undervisning

Gode overvejelser i forbindelse med Logic-undervisning

Har du lyst til at producere din helt egen musik? Er du blevet fascineret af de mange muligheder for at lave musik på computeren? Er du ejer af en Mac-computer? Så er det på tide, at du dygtiggør dig i musikproduktion i Logic Pro. Men først kan det være en god idé at gøre dig nogle overvejelser omkring undervisningen.

Hvad skal jeg kunne i Logic Pro?

Logic Pro (X) bliver brugt til mange forskellige ting. De fleste bruger programmet til at producere ny musik i, mens andre anvender programmet til at mixe (og masterere) den producerede musik. Du skal først finde ud af, hvilket formål programmet har for dig, før du kan begynde Logic-undervisning. Skal du være kreativt og lave NY musik? Eller vil du få andres musik til at lyde bedre ved at mixe eller masterere den?

Dernæst skal du finde ud af, hvilke genrer din Logic-undervisning skal tage udgangspunkt i. Afhængigt af genre er der nogle teknikker, der er fordelagtige at lære frem for andre. For eksempel er det nødvendigt at lære, hvordan du indspiller et instrument, hvis du gerne vil producere "organisk"/instrument-drevet musik. Hvis du gerne vil lære EDM eller generelt elektronisk musik, giver det fx mere mening at lære mange synthesizere at kende, fordi de fungerer meget forskelligt.

Høretelefoner til undervisning i Logic Pro

Sådan kan undervisning i Logic Pro hjælpe dig

Langt de fleste, der har arbejdet med Logic Pro gennem en længere periode, bruger YouTube til at finde tips og tricks til, hvordan de kan blive bedre til at lave musik. Men mange nybegyndere i musikproduktion har slet ingen idé om, hvor man skal starte og slutte, når man går i gang med at producere. Det kan være særdeles klogt at bruge en underviser til at vise sig rundt i programmet, så man kan lære, hvor de forskellige knapper sidder og hvordan alle funktioner virker. Det kan spare en for en masse tid og frustration.

Overvej dette inden du kontakter en underviser

Find en underviser i Logic Pro her

Når du har gjort dig nogle overvejser omkring undervisning i Logic Pro, er du klar til at finde en privat underviserHer på MUUV.DK kan du finde en privatunderviser i Logic Pro. Find en underviser, der bor i nærheden af dig og som tilbyder undervisning til en pris, der er til at betale.

Udstyr til Logic Pro-undervisning

Fandt du ikke den perfekte Logic-underviser?

Vi er naturligvis kede af, hvis du ikke kunne finde en underviser i dit område, som passede til dig. Hvis du har lyst, må du meget gerne LIKE os på Facebook. På vores Facebook-side opdaterer vi, når der kommer nye undervisere på portalen.

Besøg vores Facebook-profil her

Underviser du selv i Logic Pro?

Vi håber meget, at du vil oprette dig som underviser på MUUV, hvis du kan tilbyde privatundervisning eller andre former for kurser i Logic pro. Du behøver ikke nødvendigvis at være uddannet i programmet eller have +5 års erfaring med programmet, så længe du har noget viden, der er værd at dele med nye Logic-elever.

Tilmeld dig her

Anmeldelse af MUUV

Portal for undervisning i logic

"MUUV giver en super nem og hurtig kontakt elev og lærer imellem og har givet mig en masse glade og forskellige elever. Prisen er rimelig i modsætning til andre lignende options og er derfor fair for alle parter. Keep up the good work! :)"

(5 ud af 5 stjerner)

-

Find undervisning i logic i dit nærområde:

Find underviser
med fire enkle trin

 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg efter underviser

Bliv musikunderviser
og tiltræk elever

 • Fast pris: 69 kr./md.
 • Første måned gratis
 • Ingen binding
 • Vi støtter Cph Listening Room
 Start gratis medlemskab

Lær guitar online
med gratis videoer

 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal