Jonas Frantzen

200 kr.   45 min.

Steder

  Lokale: 2300 København S

Favoritgenrer

BluesJazzMetalPopPunkR&BRockWorld

Personlig beskrivelse

Hej med dig!

Du ligner en der leder efter en ordentlig omgang bas undervisning, ellers ville du jo nok ikke være her lige nu.

Du er i hvert fald kommet til den rette, for jeg er en dedikeret ung mand med stor passion for at spille bas - hvilket jeg til dato har gjort siden 2009. Mine erfaringer er brede både i forhold til musikgenre, teori og generel teknik indenfor det herlige bas instrument - Disse erfaringer kommer af, at jeg har været meget aktiv som musiker gennem årene, da jeg har spillet i et virvar af forskellige bands, og igennem disse har jeg kastet mig ud i genre som rock, punk, jazz, pop og (den i dag meget brede) indie genre, samt arbejdet med komposition og sangskrivning.

For mig er det vigtigt at opleve de spændende udfordringer, som ligger i at spillet på et instrument, hvilket du som elev selvfølgelig vil komme til at få en masse af. Jeg er i stand til at undervise alle, lige fra dig der først opdagede hvad en basguitar var i går - til dig som allerede har sprunget din første basstreng efter at have spillet heftige basslines i nogle år. Jeg går meget op i at undervisning skal være meget kreativ og teknisk interessant - jeg er derfor meget åben for at skræddersy undervisningen i samarbejde med dig.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Jonas Frantzen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Jonas kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har godt nok ikke nogen flot konservatorieuddannelse at lokke med, men jeg har tvært i mod en masse erfaring som komponist og live musiker. Mit fokus i udøvelse af musik ligger meget i live musik og derfor også sammenspil, som jeg personligt mener er et af de vigtigste aspekter i musik. 

Men for lige alligevel at lokke lidt med noget musikuddannelse alligevel, så har jeg gået på Aurehøj gymasiums musik A linje samt gennemført kursus i music management - hvilket jeg også kan undervise i, da jeg udover kurset også har en hel del års erfaringer med booking og eventmanagement. Jeg har i en kort periode været i praktik som musikunderviser i en ungdomsklub hvor jeg fik lidt pædagogisk erfaring. Jeg har selvfølgelig også selv modtaget musik undervisning (ligesom du også snart skal til) og ved derfor godt hvad en spændende og motiverende undervisning indebærer. 

Undervisningen vil komme til at foregå i mit øvelokale på Islands Brygge (Sturlasgade)

Hvis du lige nu sidder og tænker "Han snakker så meget om bands han har spillet i, men hvad spiller han egentlig i nu?" - Ja men altså lige nu spiller jeg i et eksperimentelt rock band som går under navnet "Leizure", samt to solo projekt som jeg akkompagnerer live med bas - de hedder "Bobby Galliano" og "Jeppe Kamper". 

Musikunderviser Jonas Frantzen

Kontakt Jonas

Kontakt Jonas gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked