Kristian Møller

300 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 2100 København Ø
  Lokale: 2100 København Ø
  Online

Favoritgenrer

AmbientBluesDanceDiscoElektroniskFolkFunkFusionHiphop/RapJazzKlassiskLatinMetalMusicalPopPunkR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Sociale medier

Facebook-profil for Kristian MøllerSpotify-profil for Kristian Møller

Personlig beskrivelse


(telefon skjult);background-color:#ffffff;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;">Jeg er en musiker og visuel kunstner, der bor i København. Jeg har flere års professionel erfaring som sangskriver og producer, og jeg har bl.a. arbejdet i London på det etablerede studie, The Record Label. I min tid som producer har jeg produceret over 200 sange og adskillige albums for uafhængige kunstnere, sangere og bands. 

(telefon skjult);background-color:#ffffff;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;">

(telefon skjult);background-color:#ffffff;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;">Jeg har stor kundskab inden for sangskrivnings-processen, skabelsen af lyd-billeder, performance og mixing.

(telefon skjult);background-color:#ffffff;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;">Uddannelsesmæssigt har jeg en Bachelor i Sangskrivning og en Masters i Record Production fra University of West London. Hvis du både er ny eller forholdsvis erfaren inden for musik/musik-produktion, så tilbyder jeg bl.a. følgende: 

(telefon skjult);background-color:#ffffff;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;">

(telefon skjult);background-color:#ffffff;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;">En række teknikker, der kan gøre din musikalske værktøjskasse endnu bredere. Nye overvejelser, der kan være med til at forstærke dit kunstneriske udtryk. Coaching og support i forhold til mange af de konkrete udfordringer, som man kan opleve som kreativ kunstner. 

(telefon skjult);background-color:#ffffff;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;">

Du vil få en bredere forståelse for skabelsesprocessen af programmerede trommer/beats, melodier, sangtekster og vokal, samt hvordan de kan bearbejdes lydmæssigt. Jeg vil guide dig i udviklingen af din egen personlige lyd som kunstner.


(telefon skjult);margin-top:0pt;margin-bottom:15pt;">Vi vil specifikt kigge på emotionalitet, performance, groove, alternative inspirations kilder, sampling, samt mixing og workflow. 

Undervisningen vil foregå online via Zoom og vil være på Logic Pro X. Hvis du arbejder i et andet DAW - som Pro Tools eller Ableton - kan vi også sagtens tilpasse undervisningen til dine behov.


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Anmeldelse skrevet af Casper

Jeg har fået Logic undervisning af Kristian i nogle måneder nu, og jeg glæder mig til at fortsætte forløbet fremadrettet. Han er en super lærer, og jeg har kun positive ting at sige om ham.

Anmeldelse skrevet af John Høybye

Undertegnede har modtaget undervisning/vejledning i brugen af Logic Audio af Kristian Møller. Kristian er superdygtig, fagligt velkvalificeret og i besiddelse af store pædagogiske evner. Jeg medgiver ham de allerbedste anbefalinger. John Høybye Komponist

Uddannelse og baggrund

Bachelor i Sangskrivning (BIMM, London)

Masters i Record Production (University of West London)


Musikunderviser Kristian Møller

Kontakt Kristian

Kontakt Kristian gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked