Kristian Møller

200 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 2100 København Ø
  Lokale: 2100 København Ø

Favoritgenrer

AmbientBluesDanceDiscoElektroniskFolkFunkFusionHiphop/RapJazzKlassiskLatinMusicalPopPunkR&BReggaeRockWorld

Sociale medier

Facebook-profil for Kristian Møller

Personlig beskrivelse


Jeg er en musiker og visuel kunstner, der bor i København. Jeg har flere års professionel erfaring som sangskriver og producer, og jeg har bl.a. arbejdet i London på det etablerede studie, The Record Label. I min tid som producer har jeg produceret over 200 sange og adskillige albums for uafhængige kunstnere, sangere og bands. 


Jeg har stor kundskab inden for sangskrivnings-processen, skabelsen af lyd-billeder, performance og mixing.

Uddannelsesmæssigt har jeg en Bachelor i Sangskrivning og en Masters i Record Production fra University of West London. Hvis du både er ny eller forholdsvis erfaren inden for musik/musik-produktion, så tilbyder jeg bl.a. følgende: 


En række teknikker, der kan gøre din musikalske værktøjskasse endnu bredere. Nye overvejelser, der kan være med til at forstærke dit kunstneriske udtryk. Coaching og support i forhold til mange af de konkrete udfordringer, som man kan opleve som kreativ kunstner. 


Du vil få en bredere forståelse for skabelsesprocessen af programmerede trommer/beats, melodier, sangtekster og vokal, samt hvordan de kan bearbejdes lydmæssigt. Jeg vil guide dig i udviklingen af din egen personlige lyd som kunstner.


Vi vil specifikt kigge på emotionalitet, performance, groove, alternative inspirations kilder, sampling, samt mixing og workflow. 

Undervisningen vil foregå i mit hjemmestudie og vil være på Logic Pro X. Hvis du arbejder i et andet DAW - som Pro Tools eller Ableton - kan vi også sagtens tilpasse undervisningen til dine behov.


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Kristian Møller har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Kristian kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked