Lars Riis

200 kr.   45 min.

Steder

  Hjem: 7400 Herning

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesElektroniskFunkFusionHiphop/RapJazzPopR&BSoul

Personlig beskrivelse

Hejsa jeg hedder Lars Riis: Jeg begyndte at spille trommer i sommeren 1994, og jeg har spillet i en del bands og kor gennem årene. Jeg har endvidere en del studieerfaring og tekniker erfaring mm. Da jeg også underviser i trommer/sammenspil & ssb mm. Må jeg da sige at, musikken har en ret stor plads i mit liv. Jeg har dog især stor kærlighed for jazzmusikken. Gennem tiden har jeg på højskoler, workshops o.l. fået undervisning af trommeslagere som: Emil Hess, Morten Lund og Anders Mogensen og af bassist/Guitarist Bo Stief & Niclas Knudsen. Bl.a (i musikteori/sammenspil) Jeg var i 96/97 på Kons. i Odense men måtte desværre stoppe pga sygdom, men jeg fik da prøvet kræfter med div. Stilarter & musikere. Så alt i alt var det nu en god tid jeg havde på Fyn. Foretrukne genre: Pop/rock, Jazz, Fusion, Lounge, Electronica, Dubstep/Hiphop, Funk.
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Lars Riis har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Lars kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Primært selvlært + modtaget undervisning på Byhøjskolen - Århus, Brandbjerg Højskole v/Jelling, Kolding Musikskole & Odense Rytme kons. Modtaget privat undervisning, af: Anders Mogensen, Kim Vincent mfl.
Musikunderviser Lars Riis

Kontakt Lars

Kontakt Lars gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked