Undervisning i lydteknik

Som lydtekniker kan du sætte dit helt eget præg på musikken. På MUUV.DK finder du en dygtig privatunderviser i lydteknik, som kan hjælpe dig i gang.

 • Over 600 dygtige undervisere
 • Stort udvalg af lydteknik-undervisere
 • Hyggelig og fleksibel privatundervisning
 • Gratis og uforpligtende kontakt

Modtag flere tilbud

Få tilbud fra flere lydteknik-undervisere. Det er helt gratis og uforpligtende.

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke den lydteknik-underviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 600 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i lydteknik

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i lydteknik? Få en gratis profil og betal kun en fast pris pr. henvendelse.

Læs mere her

Lydteknik - Undervisning i lydteknik

Er du frustreret over, at det ikke lyder som du gerne vil have det til i hjemmestudiet? Vil du bare gerne have mere indsigt i lydteknik? Muuv er en portal for undervisning i alt inden for musikkens verden. Vi har samlet en stor database med undervisere i hele landet, som tilbyder undervisning i både musikinstrumenter, musiksoftware og lydteknik.

Hvad laver en lydtekniker?

Lydteknikere arbejder med at sikre en god lyd, når musikere indspiller musik i et studie eller spiller livekoncerter på en scene. Lydteknik er altså essentielt for at musik lyder godt, hvad enten det drejer sig om studieindspilninger eller live-lyd til koncerter. Lydteknik er et overset aspekt i musikkens verden men er værdsat af professionelle musikere, som kræver god lyd.

Lydteknikeren har magten

Lydteknikeren er kendt for at være ham, der står i baggrunden og ham, som ingen ser. Husk på, at en lydtekniker faktisk har magten over den lyd, som kommer ud af højtalerne. Al den lyd, som kommer ud af instrumenterne skal forbi hans mixerpult. Herfra kan han bestemme, hvordan lyden præcis skal lyde - helt upåvirket af musikernes mening. Det er således lydteknikeren, der har magten!

Hvad består Lydteknik-undervisning af

Ved lydteknik-undervisning studerer du både den tekniske side af fagområdet, som hvordan man bruger computere og andet teknisk udstyr, og den musikalske side, hvor du bl.a. får undervisning i hørelære og musikforståelse. Undervisningen kan dog variere meget afhængigt af, hvad du ønsker at blive bedre til. Undervisning i lydteknik handler dog primært om at styrke dine lydtekniske, musikalske, logistiske (planlægningsmæssige og organisatoriske) samt kommunikative evner.

Du kan bl.a. modtage undervisningen fagområderne:

Gode overvejelser inden du kontakter en underviser

Inden du kaster dig ud i en masse undervisning i lydteknik, kan det være en rigtig god idé at gøre sig nogle overvejelser.

Hvor kan du modtage undervisning i lydteknik?

Vi bestræber os på at have undervisere i lydteknik over hele landet, så du altid kan finde en underviser, som er beliggende nær dig. Vi fokuserer på de 25 største byer i Danmark men kan dog ikke garantere, at vi har undervisere i alle disse byer endnu.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster lydteknik-undervisning?

Prisen på lydteknik-undervisning varierer meget for de forskellige lydteknik-lærere. Den billigste lektion du kan købe er 25 minutter for 50 kr., hvor den billigste timepris dog er 120 kr. Den dyreste lydteknik-underviser tager 600 kr. for 150 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vi har et stort udvalg af lydteknik-undervisere fordelt over hele Danmark. Vi har på nuværende tidspunkt hele 74 lydteknik-lærere i vores katalog.

Kan man få lydteknik-undervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 12 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores lydteknik-lærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af lydteknik-undervisning.

Tilbyder jeres lydteknik-lærere at køre ud?

Ja, det kan du naturligvis. Det afhænger af den pågældende lydteknik-lærer, om personen har valgt at tilbyde undervisning hos eleven. Du kan let se i vores oversigt herover, hvem der tilbyder den mulighed.

Anmeldelse skrevet af Varduhi Babayan
Anmeldelse skrevet af Asger Rosendal Thorn
Anmeldelse skrevet af Jacob Falk
Anmeldelse skrevet af Anne Dræby Lünell
Anmeldelse skrevet af Lise Lotte Elmelund
Anmeldelse skrevet af Odin Madsen Laugesen

Undervisning i lydteknik i dit nærområde

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Glen Michaelsen på Instagram  Glen Michaelsen på Facebook  Glen Michaelsen på LinkedIn  Glen Michaelsen på Twitter 
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser