Undervisning i lydteknik

Som lydtekniker kan du sætte dit helt eget præg på musikken. På MUUV.DK finder du en dygtig privatunderviser i lydteknik, som kan hjælpe dig i gang.

Olle Markensten 500 kr. for 55 min.
  3500 Værløse
  Lokale
  Hos eleven
  Online
Peter Nielsen 400 kr. for 60 min.
  8000 Århus C
  8000 Århus C
  Hos eleven
  Online
Jacob Falk 350 kr. for 50 min.
1
  2200 København N
  2200 København N
  Hos eleven
  Online

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke en Lydteknik-underviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 800 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i lydteknik

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i lydteknik? Bliv en del af MUUV for en fast pris på 69 kr./md..

Læs mere her

Lydteknik - Undervisning i lydteknik

Er du frustreret over, at det ikke lyder som du gerne vil have det til i hjemmestudiet? Vil du bare gerne have mere indsigt i lydteknik? Muuv er en portal for undervisning i alt inden for musikkens verden. Vi har samlet en stor database med undervisere i hele landet, som tilbyder undervisning i både musikinstrumenter, musiksoftware og lydteknik.

Hvad laver en lydtekniker?

Lydteknikere arbejder med at sikre en god lyd, når musikere indspiller musik i et studie eller spiller livekoncerter på en scene. Lydteknik er altså essentielt for at musik lyder godt, hvad enten det drejer sig om studieindspilninger eller live-lyd til koncerter. Lydteknik er et overset aspekt i musikkens verden men er værdsat af professionelle musikere, som kræver god lyd.

Lydteknikeren har magten

Lydteknikeren er kendt for at være ham, der står i baggrunden og ham, som ingen ser. Husk på, at en lydtekniker faktisk har magten over den lyd, som kommer ud af højtalerne. Al den lyd, som kommer ud af instrumenterne skal forbi hans mixerpult. Herfra kan han bestemme, hvordan lyden præcis skal lyde - helt upåvirket af musikernes mening. Det er således lydteknikeren, der har magten!

Hvad består Lydteknik-undervisning af

Ved lydteknik-undervisning studerer du både den tekniske side af fagområdet, som hvordan man bruger computere og andet teknisk udstyr, og den musikalske side, hvor du bl.a. får undervisning i hørelære og musikforståelse. Undervisningen kan dog variere meget afhængigt af, hvad du ønsker at blive bedre til. Undervisning i lydteknik handler dog primært om at styrke dine lydtekniske, musikalske, logistiske (planlægningsmæssige og organisatoriske) samt kommunikative evner.

Du kan bl.a. modtage undervisningen fagområderne:

Gode overvejelser inden du kontakter en underviser

Inden du kaster dig ud i en masse undervisning i lydteknik, kan det være en rigtig god idé at gøre sig nogle overvejelser.

Hvor kan du modtage undervisning i lydteknik?

Vi bestræber os på at have undervisere i lydteknik over hele landet, så du altid kan finde en underviser, som er beliggende nær dig. Vi fokuserer på de 25 største byer i Danmark men kan dog ikke garantere, at vi har undervisere i alle disse byer endnu.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster lydteknik-undervisning?

Prisen på lydteknik-undervisning varierer meget for de forskellige lydteknik-lærere. Den billigste lektion du kan købe er 50 minutter for 350 kr., hvor den billigste timepris dog er 400 kr. Den dyreste lydteknik-underviser tager 500 kr. for 55 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vi et har et stærkt udvalg af dygtige, engagerede og motiverede lydteknik-lærere. I vores komplette katalog har vi 77 undervisere i lydteknik, hvor et mindre udvalg (nemlig 3) har en aktiv profil her på MUUV. Disse 3lydteknik-undervisere kan du kontakte direkte herover.

Kan man få lydteknik-undervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 2 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores lydteknik-lærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af lydteknik-undervisning.

Tilbyder jeres lydteknik-lærere at køre ud?

En god andel af vores undervisere tilbyder at undervise dig i dit eget hjem. Der vil typisk blive pålagt et ekstrabeløb pr. lektion, som dækkerr kørsel. Hos vores Lydteknik-lærere er den gennemsnitlige pris for kørsel på 100 kr.

Find undervisning i lydteknik i dit nærområde:

 Bliv underviser
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris: 69 kr./md.
 • Første måned gratis
 • Ingen binding
 • Vi støtter Cph Listening Room
 Bliv underviser
Lær guitar online
med gratis videoer
 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal