Lubos Soukup

300 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 2100 København Ø

Instrumenter

Favoritgenrer

FunkJazzKlassiskSoulSwing

Sociale medier

Facebook-profil for Lubos Soukup

Personlig beskrivelse

Jeg er en dygtig underviser i saxofon, klarinet og tværfløjte både for begyndere og øvede. Selv er jeg bandleder og mest spiller jazz, men jeg underviser gerne i alle stilarter. Med udgangspunkt i den enkelte elev laver jeg et individuelt program, hvor vi kommer til at arbejde med klang, teknik, improvisation, fortolkning, nodelæsning og artikulation. Jeg nyder at undervise og sætter pris på at kunne følge mine elever og se deres udvikling. 


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Lubos Soukup har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Lubos kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

I juni 2013 blev jeg Kandidat i Musik Performance på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Jeg har været professional saxofonist i 7 år og  spillet mange koncerter i hele Europe. Jeg blev født i Tjekkiet i 1985. I Danmark har jeg boet i i fire år og jeg kan godt tale dansk. Tjek min hjemmeside: http://lubossoukup.com/


 

Musikunderviser Lubos Soukup

Kontakt Lubos

Kontakt Lubos gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked