Undervisning i klarinet

Er du forelsket i klarinettens sprøde klang? Her på MUUV har du mulighed for at finde en privatunderviser, der kan hjælpe dig i gang eller videre med klarinetten.

Ole Visby
Pris: 350 kr. for 60 min.
  Hjem: 3490
  Lokale
  Hos eleven
  Online

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke en underviser i klarinet, som matchede dine kriterier? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til udvalgte profiler blandt vores netværk på over 800 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i klarinet

Ønsker du at blive eksponeret overfor elever, som søger undervisninger i klarinet? For en faste pris på 69 kr./md. kan du blive vist for potentielle elever, som besøger MUUV.

Tilmeld dig her

Undervisning i klarinet

Klarinetten er et aflangt, ofte sort blæseinstrument, som minder meget om en fløjte. En klarinet i god kvalitet er lavet af træ og lyder bedst, når den er varm (opvarmet). Instrument indgår både i klassisk men også rytmisk musik og har især sin plads i meget jazz-/swingmusik.

Undervisning i klarinet

Klarinet er et blæseinstrument, der som andre blæseinstrumenter, kan være rigtig svært at lære. Det er vigtigt at finde en underviser i klarinet, som er dygtig, og ved hvordan du som elev lærer bedst. Når du modtager privatundervisning i klarinet, vil der blive fokuseret på netop dine behov, og der vil blive taget udgangspunkt i melodier, som du gerne vil kunne spille på klarinet. Undervisningen kan bestå af fx nodelære og udenadsspil, så du i sidste ende kan blive en dygtig musiker på din klarinet og indgå i mange forskellige musiske sammenhænge.

Find undervisning i klarinet i følgende byer: København, Randers, Esbjerg, Kolding, Aarhus, Odense, Aalborg, Roskilde, Horsens, Vejle men også andre steder i Danmark.

Vil du lære at spille klarinet?

Her på Muuv har du mulighed for at finde den privatunderviser i klarinet, som passer til dig. Brug vores database-søgning og kig igennem alle vores klarinetundervisere.

Underviser du selv i klarinet?

Hvis du selv spiller klarinet og er dygtig til det, er du mere end velkommen til at oprette dig som underviser i vores underviser-database. Du behøver ikke være uddannet klarinet-underviser for at oprette dig i vores database.

Anmeldelse af MUUV

Portal for undervisning i klarinet

"MUUV giver en super nem og hurtig kontakt elev og lærer imellem og har givet mig en masse glade og forskellige elever. Prisen er rimelig i modsætning til andre lignende options og er derfor fair for alle parter. Keep up the good work! :)"

(5 ud af 5 stjerner)

-

Find underviser
med fire enkle trin

 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg efter underviser

Bliv musikunderviser
og tiltræk elever

 • Fast pris: 69 kr./md.
 • Første måned gratis
 • Ingen binding
 • Vi støtter Cph Listening Room
 Start gratis medlemskab

Lær guitar online
med gratis videoer

 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal