Marco Boisdon

250 kr.   60 min.

Steder

  Hos elev (Kørsel: 50 kr.)
  Online

Favoritgenrer

AmbientElektroniskHiphop/RapJazzLatinPopR&BReggaeSoul

Personlig beskrivelse

Mit navn er Marco og jeg er en 27 årig musikproducer fra Frederiksberg. Jeg har altid haft musikken i mit liv, da jeg kommer fra en musikalsk baggrund. Jeg har hovedsagligt beskæftiget mig med urbane genrer, alt fra lofi og oldschool hiphop til mere trappet og moderne lyd, til RNB og pop. 
Hos mig vil du lære fra bunden hvordan man går i gang med at lave musik i Logic Pro X og også hvordan du udvikler din egen lyd, uanset hvilken genre du helst vil arbejde med. Desto længere undervisningsforløb du vælger at have med mig desto flere avancerede produktionsteknikker kommer du til at lære. 
Og det samme gælder naturligvis sangskrivning.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Marco Boisdon har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Marco kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg indrømmer blankt at jeg ikke har gået på rytmekons eller fine musikskoler, men jeg har gået på DRH (Den Rytmiske Højskole I Vig) hvor jeg hver dag brugte omkring 12 timer på musikproduktion og sangskrivning. 
Jeg har siden (i 8 år nu) arbejdet med musikken på daglig basis og har derved lært enormt meget om hvordan man arbejder med en bred vifte af musikgenrer. Jeg har blandt andet produceret Lars Virklis nummer "Sovemedicin" 
og udgivet min egen lofi hiphop EP som kan findes på alle streamingtjenester og soundcloud.

Musikunderviser Marco Boisdon

Kontakt Marco

Kontakt Marco gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked