Michael Pesek

300 kr. for 45 min.

Steder

  Hos elev (Kørsel: 50 kr.)
  Online

Favoritgenrer

BluesJazzKlassiskPopRock

Personlig beskrivelse

Professionel violin- og klaverundervisning hjemme hos dig selv : Jeg har undervist børn og voksne  i 17 år og studeret hos nogle af verdens største violin- og klaverpædagoger det meste af mit liv. Jeg har stor erfaring og succes med at undervise og har således  undervist  ved 5 af landets store musikskoler. Hos mig lærer du kunsten at lære - det skaber store og hurtige fremskridt, som øger glæden ved at spille og motivationen til at blive ved. Lektionslængder af 30, 45 og 60 min. tilbydes og du binder dig ikke til et bestemt antal timer. Undervisningen tilbydes hos dig i Storkøbenhavn eller i lokaler i KBH. For mere info se :  http://www.musikundervisninghosdig.dk.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Michael Pesek har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Michael kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund


Studier ved DKDM og Oberlin Conservatory of Music. Medlem af EUYO 2003-2007. Underviser ved 5 musikskoler. Som udøvende musiker har jeg spillet i bla. CPH Phil, EUYO, på Det Ny Teater og sammen med kunstnere som Andrea Bocelli og Sanne Salomonsen.  Her klip m. Sanne : http://www.youtube.com/watch?v=GwWifYhUANI. Jeg er pianist for Hillerød Rockkor.

Michael Pesek  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR