Michael Pesek

300 kr.   30 min.

Steder

  Hos elev (Kørsel: 50 kr.)
  Online

Favoritgenrer

BluesJazzKlassiskPopRock

Personlig beskrivelse

Professionel violin- og klaverundervisning hjemme hos dig selv : Jeg har undervist børn og voksne i 25 år og studeret hos nogle af verdens største violin- og klaverpædagoger. Jeg har stor erfaring og succes med at undervise og har således undervist ved 5 af landets store musikskoler og AOF. Hos mig lærer du kunsten at lære - det skaber store og hurtige fremskridt, som øger glæden ved at spille og motivationen til at blive ved. Lektionslængder á 30, 45 og 60 min. tilbydes og du binder dig ikke til et bestemt antal timer. Undervisningen tilbydes hos dig i Storkøbenhavn.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Michael Pesek har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Michael kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund


Studier ved DKDM og Oberlin Conservatory of Music. Medlem af EUYO 2003-2007. Underviser ved 5 musikskoler. Som udøvende musiker har jeg spillet i bla. CPH Phil, EUYO, på Det Ny Teater og sammen med kunstnere som Andrea Bocelli og Sanne Salomonsen. Her klip m. Sanne : http://www.youtube.com/watch?v=GwWifYhUANI.

Musikunderviser Michael Pesek

Kontakt Michael

Kontakt Michael gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked