Mikkel Kofod

175 kr. for 55 min.

Steder

  Hjem: 3650 Ølstykke

Favoritgenrer

FunkHiphop/RapR&BRockSoul

Sociale medier

Facebook-profil for Mikkel KofodTwitter-profil for Mikkel Kofod

Personlig beskrivelse

Jeg startede til rytmik, da jeg var 6 år gammel i Ølstykke Musikskole (i dag, Egedal Musikskole). Da jeg blev 9 år startede jeg til slagtøj, hvilket indeholdte undervisning i trommer og marimba. Efter noget tid fandt jeg kærligheden for trommesættet og fortsatte med det. I dag går jeg stadig i musikskolen hos den anderkendte Mikkel Benn (Safri Duo, Nik og Jay, Scenen er Din, Medina osv.). Efter mange år med musik, har jeg fundet min niche inden for funk, rock, hiphop, R'n'B osv. Jeg spiller i et rockband, der hedder Passion Of Today. Jeg har spillet et hav af musicals. Jeg spiller samtidig med rapperen Mer'ild (debutalbum i foråret 2011) og Mc Rems (single på vej), Martin Buster, Klara. Jeg går til dagligt på RUC, hvor jeg læser Humanistisk Teknologisk Bachelor, hvor jeg fokuserer på det kreative i byrummet.
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Mikkel Kofod har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Mikkel kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Musik A
Mikkel Kofod  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
 • MUUV.DK
 • Hybenvej 12
  2605 Brøndby
  Email: info@muuv.dk
  CVR 38654837

 • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR