Nicholas Sundstrøm

200 kr.   30 min.

Steder

  Hjem: 2450 København SV
  Lokale: 2300 København S
  Hos elev (Kørsel: 75 kr.)

Personlig beskrivelse

Jeg er en ung musiker på 28 år.
Jeg er imødekommende, åbensindet og tager altid del i skabelsen af sunde og behagelige omgivelser omkring mig.
Jeg har tidligere arbejdet mange år i tjenerfaget som mellemleder, hvilket både har givet mig indsigt i at arbejde omkring alle typer mennesker, men også har ladt mig arbejde med kommunikation på et højere plan, hvor man altid forsøger at involvere alle parters perspektiver i sine overvejelser, ordvalg og måde at være på i det hele taget. 
Naturligvis så elsker jeg at spille musik og gør det så meget jeg kan slippe afsted med. 
Jeg spiller trommer i en håndfuld bands og underviser både klaver, trommer, sammenspil og sangskrivning i forskellige institutioner og som freelancer, både som solo- og hold-underviser. 
Min tilgang til undervisning danner altid grundlag i sammenspil mellem to ting:
* Hvad eleven har lyst til at lære/synes er sjovt.
* Hvad jeg som professionel underviser finder frugtbart for elevens udvikling.

Det skal altid være sjovt at spille musik, så jeg forsøger at regne ud hvad eleven bliver stimuleret af, og deraf tilpasse den rette mængde sjov, skæg og ballede med den rette mængde seriøsitet, effektiv teknik og teori.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Nicholas Sundstrøm har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Nicholas kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har tidligere læst musikvidenskab hvor jeg har hentet en masse værktøjer til blandt andet musikledelse, samt tilbygget min musikteorietiske viden. Jeg endte dog med at droppe ud, da musikvidenskab, udover den praktisk musikalske tilgang, også beskæftiger sig en hel del med det akademiske tilgang til musik. Jeg er selv udøvende musiker, og mens meget at det akademiske kan være enormt spændende, måtte jeg erkende at jeg ingen ambitioner havde om at beskæftige mig inden for den akademiske verden. 
Siden da har jeg arbejdet på min praktiske musik karriere på egen hånd.
Jeg spiller som sagt i en håndfuld band 3-4 gange om ugen, underviser hold på 4.-6. klasse. på en fritidsinstitution på Nørrebro samt rytmehold for børn i 0.- 2. klasse for et 2. parts musikundervisnings firma. Derudover har jeg en god håndfuld soloelever i trommer og klaver jeg underviser på ugentlig basis.

Musikunderviser Nicholas Sundstrøm

Kontakt Nicholas

Kontakt Nicholas gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked