Oscar Moos

150 kr.   30 min.

Steder

  Hjem: 6100 Haderslev

Favoritgenrer

AmbientDanceDiscoElektroniskFunkHiphop/RapMetalR&BRockSoul

Sociale medier

Facebook-profil for Oscar MoosLinkedIn-profil for Oscar Moos

Personlig beskrivelse

Mit navn er Oscar, jeg er 19 år og bor centralt i Haderslev. Da jeg er så heldig at eje en cykel, kan min undervisning foregå enten hos mig eller dig - også hvis du bor lidt udenfor byen.

Jeg tilbyder undervisning i guitar og musikproduktion, for nybegyndere og let øvede i alle aldre.

Om du er nybegynder eller let øvet, på guitaren, vil vi tage udgangspunkt i, hvad DU har lyst til at lære. Om det så er at spille covernumre, skrive og komponere egne sange, eller bare lære skalaer og akkorder. Derudover vil der være mulighed for at få indspillet - både covernumre eller måske numre du selv har skrevet.

Undervisningen i musikproduktion, vil foregå i programmet Ableton Live, hvor vi starter helt fra bunden og kigger på alle de basale ting, som f.eks. hvordan man får lyd ind og ud af programmet, hvordan man bruger MIDI instrumenter, bestemmer tempo, etc.
Senere går vi mere i dybden med hvordan man f.eks. kan bruge Ableton til at performe live, hvordan man designer lyde i Abletons synthezisere eller sampler, og så videre. Vi vil også se på effekter - hvordan en compressor, EQ, delay, etc. virker.

Idéen er, at du til sidst skal kunne producere et helt nummer på egen hånd.

Jeg tager 150 kr. for 30 minutter, og 250 for en time.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Oscar Moos har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Oscar kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Uddannelser:

4 år på ungdomsskolen i København - Undervisning i guitar, trommer, sammenspil og musikproduktion (Ableton Live)
1 år på Københavns Åbne Gymnasium med musik på A-niveau - undervisning i musikteori og sammenspil
1 semester på Frontsessions "Electro-linje" i Århus - undervisning i musikproduktion (Ableton Live)
Går i øjeblikket på Sonic College på UC Syddanmark i Haderslev, hvor jeg læser til en professionsbachelor i sono- og mediekommunikation...oversat til dansk: Lyddesign og musikproduktion. Har næsten færdiggjort mit første år ud af 3,5. - Undervisning i Lyddesign og musikproduktion i Ableton Live, Pro Tools og Logic.

Erfaring:

Jeg begyndte at spille musik for snart 10 år siden, da jeg var 9 år, og begyndte på guitar. Jeg blev undervist på ungdomsskolen igennem flere år på guitar, og senere også trommer, sammenspil og musikproduktion (i Ableton Live). Jeg har selv startet og været med i flere bands, som guitarrist, og har efterhånden været vidt omkring de fleste genre på guitaren - lige fra heavy metal, rock og funk. Til pop, jazz, klassisk og blues.
Derudover har jeg erfaring med at spille live, både alene - på gaden med hatten fremme, eller med forskellige bands til fester og arrangementer.

Udover guitar, har jeg 5-6 års erfaring med musikproduktion i Ableton Live, hvor jeg både har indspillet og produceret cover numre, mine egne numre, og performet live med min egen musik. 
Med musikproduktion har jeg også været omkring en del forskellige genre; lige fra dubstep, ambient og drum'n'bass - til disco, house, hip-hop og wonk.

Musikunderviser Oscar Moos

Kontakt Oscar

Kontakt Oscar gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked