Patricio Moya Obel

350 kr.   40 min.

Steder

  Hjem: 8000 Århus C
  Lokale: 8000 Århus C

Favoritgenrer

JazzLatinPopR&BWorld

Sociale medier

Facebook-profil for Patricio Moya Obel

Personlig beskrivelse

Patricio Moya er en dedikeret klaverunderviser, der sætter stor fokus på hver enkelt elev. Med filosofien om, at hver elev er unik, bliver hele undervisningsforløbet planlagt efter denne præmis. Specielt for voksne elever gælder det, at beslutningen om at optage eller genoptage musikundervisning ofte er en del af en personlig beslutning om forandring og lyst til større livskvalitet. Patricio Moya har kompetencerne til at se undervisningen i et helhedsperspektiv. Han er meget opmærksom på at understøtte den positive personlige udvikling, som musikundervisningen kan give anledning til. Det handler om øget selvtillid, tilfredshed med at udfolde sig kreativt, og en ro ved at arbejde med noget, der gør én glad. Derfor er forholdet mellem underviser og elev også helt centralt. Patricio arbejder med en positiv og anerkendende tilgang til eleven, og i tilfælde, hvor behovet er der, vil han også specifikt bruge metoder, der er inspireret af musikterapeutiske teorier.

Undervisning med Patricio Moya inkluderer:

  • Alle undervisningsmaterialer digitalt via online platforme
  • Mulighed for selv at flytte din undervisningsdag via hjemmesiden
  • Mulighed for at øve på et klaver, hvis du mangler et at spille på
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Patricio Moya Obel har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Patricio kan du skrive en anmeldelse her.

Videoer

Uddannelse og baggrund

Patricio Moya Obel. Underviser

Patricio Moya har mange års erfaring som klaver- og sangunderviser, samt med coaching og håndtering af præstationsangst. Patricio har læst på Musikkonservatoriet i Las Palmas de Gran Canaria. Hans undervisning tager udgangspunkt i elevens niveau og ønsker. Han underviser i de fleste genrer, med særlig fokus på klassisk, pop og jazz. I undervisningen lægger Patricio vægt på teori, klaverteknik og repertoire, men især på musikfortolkning. Undervisningen inkluderer en lang række teknikker, der hjælper eleverne med at håndtere præstationsangst i forbindelse med musikpræsentationer eller optagelsesprøver på forskellige musiske uddannelser som musikkonservatoriet, musikvidenskab eller MGK.

Musikunderviser Patricio Moya Obel

Kontakt Patricio

Kontakt Patricio gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked