Patricio Moya Obel

300 kr. for 40 min.

Steder

  Hjem: 8000 Århus C

Favoritgenrer

JazzLatinPopR&BWorld

Sociale medier

Facebook-profil for Patricio Moya Obel

Personlig beskrivelse

Aarhus Klaverakademi undervisningsprofile.

Aarhus Klaverakademi er et nyt akademi, hvor der sættes stor fokus på hver enkelt elev. Akademiet har som filosofi, at hver elev er unik, og derfor bliver hele undervisningsforløbet planlagt efter denne præmis. Specielt for voksne elever gælder det, at beslutningen om at optage eller genoptage musikundervisning, ofte er en del af en personlig beslutning om forandri...ng og lyst til større livskvalitet. På Aarhus Klaverakademi har vi kompetencerne til at se undervisningen i dette helhedsperspektiv. Således er vi meget opmærksomme på at understøtte den positive personlige udvikling, som musikundervisningen give anledning til. Det handler om øget seltillid, tilfredshed med at udfolde sig kreativt, og en ro ved at arbejde med noget, der gør én glad. Derfor er forholdet mellem underviser og elev også helt centralt. Vores undervisere arbejder med en positiv anerkendende tilgang til eleven, og i tilfælde, hvor behovet er der, vil vi også specifict bruge metoder, der er inspireret af musikterapeutiske teorier.

Undervisning på Aarhus Klaverakademi inkluderer:

- Hørelærer program EarMaster 6.1

- Alt undervisningsmaterialer digital via online

- Mulighed for at flytte selv din undervisningsdag via akademiets hjemmeside

- Mulighed for at øve på akademiet, hvis du mangler et klaver at spille på


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Patricio Moya Obel har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Patricio kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Patricio Moya Obel. Underviser

Jeg har lang erfaring som klaver- og sangunderviser, samt med coaching og håndtering af præstationsangst. Min undervisning tager udgangspunkt i elevens eget niveau og ønsker. Jeg underviser i de fleste genrer, specielt indenfor Klassisk, Pop og Jazz. I min undervisning sætter jeg fokus på teori, klaverteknik, repertoire, men specielt på musikfortolkning. Undervisningen inkluderer en lang række teknikker, som hjælper eleverne med at håndtere deres præstationsangst i forbindelse med musikpræsentationer, eller optagelsesprøver på de forskellige musiske uddannelser som musikkonservatoriet, musikvidenskab eller MGK. Som musikcoach har jeg arbejdet bl.a med grupper som Saybia, Camilo & Grande, Aya samt mange andre professionel musiker i Danmark og i udland.


Patricio Moya Obel  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked