Peter Suwalski, København S

300 kr. for 50 min.
2300 København S

Peter underviser i

Peters favoritgenrer

BluesFunkHiphop/RapJazzLatinPopReggaeRockSoulSwingWorld

Peters billeder

Personlig beskrivelse

Spil bedre og få undervisning når du vil hos en erfaren musiker og trommeslager. Undervisningen tager udgangspunkt i dine ønsker og dit niveau.

Mit speciale er funk og latin rytmer. På trommesæt kan f.eks. du lære om "The Funky Beat", samt stikteknik, hvirvler, koordination og nodelæsning. På percussion handler det om, at lære sund slagteknik, og om at lære opbygningen af de mange fantastiske rytmer der findes i Sydamerika. Du lærer grundrytmerne og hvordan de kan tilpasses den musik du selv vil spille. 


Jeg har undervist på MGK, aftenskoler, musikskoler, i fængsler, privat osv. i over 25 år. Jeg har eget orkester, hvor mange af Danmark og Cubas bedste musikere medvirker. Check min hjemmeside www.suwalski.com for at læse mere om mig.

Undervisningen foregår 5 min. fra Amagerbro Metro Station.

Du er også velkommen til at ringe direkte på +45 2024 3299
Venlig hilsen
Peter Suwalski.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet på Grove School of Music i Los Angeles. Der blev jeg bla. undervist af David Garibaldi fra Tower of Power, og kan vise dig en masse funkrytmer, og øvelser i beat displacement osv. Jeg modtog også undervisning i percussion af Luis Conte og Alex Acuña. 


Jeg har været på studieture til Cuba og Brasilien. Herhjemme har jeg studeret privat hos Bent Lylloff, Jonas Johansen, Ethan Weisgard, Thomas Dyani og Krølle Sulsbrück.

Kom i kontakt med Peter

Du kan gratis, let og uforpligtende kontakte Peter gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

 Send besked

Find underviser Bliv underviser