Peter Suwalski

350 kr.   50 min.

Steder

  Hjem: 2300 København S

Favoritgenrer

BluesFunkHiphop/RapJazzLatinPopReggaeRockSoulSwingWorld

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Peter Suwalski

Personlig beskrivelse

Spil bedre og få undervisning når du vil hos en erfaren musiker og trommeslager. Undervisningen tager udgangspunkt i dine ønsker og dit niveau.

Mit speciale er funk og latin rytmer. På trommesæt kan f.eks. du lære om "The Funky Beat", samt stikteknik, hvirvler, koordination og nodelæsning. På percussion handler det om, at lære sund slagteknik, og om at lære opbygningen af de mange fantastiske rytmer der findes i Sydamerika. Du lærer grundrytmerne og hvordan de kan tilpasses den musik du selv vil spille. 


Jeg har undervist på MGK, aftenskoler, musikskoler, i fængsler, privat osv. i over 25 år. Jeg har eget orkester, hvor mange af Danmark og Cubas bedste musikere medvirker. 

Undervisningen foregår 5 min. fra Amagerbro Metro Station.

Du er også velkommen til at ringe direkte på (telefon skjult)
Venlig hilsen
Peter Suwalski.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Peter Suwalski har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Peter kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet på Grove School of Music i Los Angeles. Der blev jeg bla. undervist af David Garibaldi fra Tower of Power, og kan vise dig en masse funkrytmer, og øvelser i beat displacement osv. Jeg modtog også undervisning i percussion af Luis Conte og Alex Acuña. 


Jeg har været på studieture til Cuba og Brasilien. Herhjemme har jeg studeret privat hos Bent Lylloff, Jonas Johansen, Ethan Weisgard, Thomas Dyani og Krølle Sulsbrück.

Musikunderviser Peter Suwalski

Kontakt Peter

Kontakt Peter gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked