Peter Tinning

400 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 1660 København V

Favoritgenrer

BluesFunkFusionJazzPopRockSoulSwing

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Peter TinningLinkedIn-profil for Peter TinningSoundCloud-profil for Peter Tinning

Personlig beskrivelse

Mit navn er Peter Tinning, jeg er 47 år, og jeg har spillet guitar og undervist i guitar i mere end 25 år. Når jeg underviser, handler det bl.a. om at finde glæden ved at spille guitar. Derudover sørger jeg for, at du får et godt overblik over guitaren og kan finde rundt på gribebrættet.

Som guitarlærer har jeg bla. beskæftiget mig med diverse guitarteknikker, rytmelære, repertoire, harmonik, frasering, dynamik, nodelæsning og sammenspil. I min undervisning lægger jeg stor vægt på at give feedback. Ikke så meget i form af ros eller ris, men nærmere en konstruktiv måde at se på, hvad der virker og ikke virker for dig som elev. 

Jeg kan lide at være grundig, og jeg synes, at man skal kunne en ting, før man begiver sig videre, da det giver en enorm selvtilfredshed. For mig handler god undervisning om at tage ansvar for mine elevers udvikling. Det betyder, at jeg sætter fokus på dit niveau, ambitioner og ønsker, og på at din følelse af at gøre fremskridt er vedvarende. Ellers forsvinder både motivationen til at øve sig og glæden ved musikken generelt, og det ville jo være en skam!

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Peter Tinning har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Peter kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet guitarist fra rytmisk linje på Koninklijk Conservatorium i den Haag i Holland. Jeg afsluttede min uddannelse i 2004 og har siden boet i København. 

Jeg optræder i mange forskellige sammenhænge, og jeg har turneret i bl.a. Frankrig, Island, Holland, Polen - og selvfølgelig Danmark! 

I øjeblikket underviser jeg to dage om ugen på Frederikssund Musikskole som både guitar- sammenspils- og baslærer. Jeg har undervist i mere end 20 år på både musikskoler og privat, og jeg har både som musiker og underviser bevæget mig igennem stort set alle genrer - dvs. bl.a. pop, rock, blues, jazz, funk, R’n’B, etc.

Musikunderviser Peter Tinning

Kontakt Peter

Kontakt Peter gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked