Simon H. Christoffersen

300 kr.   40 min.

Steder

  Hjem: 2300 København S
  Lokale: 1437 København K

Instrumenter

Favoritgenrer

AmbientMetalPopRock

Personlig beskrivelse

Mit navn er Simon, jeg er 29 år og er nyuddannet musiker på Rytmisk Musikkonservatorie i København.

Jeg har altid spillet guitar, hvor jeg primært har arbejdet med bands indenfor diverse rock-genrer, improvisation og delvist metal.


Udover mine bands, har jeg som solist arbejdet meget med de mere eksperimenterende tilgange til guitaren, såsom præpareringsteknikker, alternative tunings og et bjerg af effekt-pedaler.


Al undervisning vil naturligvis tage udgangspunkt i elevens ønsker og niveau.
Jeg er meget åben for forskellige undervisningsfokuser, hvor vi kan arbejde med alt fra sangskrivning, skalaer, akkorder, bandkompositioner og guitar-sound.


Undervisningen vil som udgangspunkt foregå på RMC (Holmen, Kbh), eller hos eleven.
Skriv gerne en sms eller en mail, så kan vi finde ud af det hele derfra :)

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Simon Hiemstra Christoffersen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Simon Hiemstra kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har haft et år på dagshøjskolen Akademiet, hvorefter jeg blev optag på bacheloren Musiker på Rytmisk Musikkonservatorie. Den er nu afsluttet og jeg studerer nu Music Performance kandidaten på RMC.


Som underviser har jeg en del erfaring med undervisning af børn og voksne, både helt nybegyndere, delvist øvede og meget øvede.

Musikunderviser Simon Hiemstra Christoffersen

Kontakt Simon Hiemstra

Kontakt Simon Hiemstra gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked