Ableton-undervisning

Bliv en mester til at producere musik med Ableton Live

Leder du efter undervisning i Ableton? Så er MUUV det rette sted! Hvis du gerne vil skabe musik på computeren, er Ableton et rigtig godt bud på et program, du kan gøre det. Ableton giver et hav af muligheder for at udfolde dig kreativt med musikproduktion.

 • Over 600 dygtige undervisere
 • Stort udvalg af ableton-undervisere
 • Hyggelig og fleksibel privatundervisning
 • Gratis og uforpligtende kontakt

Modtag flere tilbud

Få tilbud fra flere ableton-undervisere. Det er helt gratis og uforpligtende.

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke den ableton-underviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 600 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i ableton

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i ableton? Få en gratis profil og betal kun en fast pris pr. henvendelse.

Læs mere her

Kom godt i gang med Ableton-undervisning

Ableton Live er et program til at producere musik (også kaldet Digital Audio Workstatuion), der virker både til Windows og MacOS. Programmet er udviklet af den tyske virksomhed Ableton, og det har gennem de seneste år opnået rigtig stor popularitet hos forskellige producere.

Modsat mange andre DAWs, så er Ableton Live (som navnet antyder) i lige så høj grad et værktøj til liveoptrædener, som det er et program til at optage, producere, arrangere, mixe og masterere musik.

Hvis du drømmer om at mestrer Ableton Live og alle dets fede features, så kan privatundervisning i Ableton Live være det helt rette valg. Her får du et skræddersyet forløb, hvor du kan lære præcis de funktioner og teknikker, som kan få din musik, dine idéer og din kreativitet ind på computeren.

Det kan du lære i Ableton Live

Dit undervisningsforløb er naturligvis skræddersyet til dig, og vores Ableton-undervisere kan lære dig alt det, du har brug for. Herunder lister vi dog nogle af de ting, du ofte vil komme gennem, hvis du vælger at få undervisning i Ableton Live.

Det grundlæggende interface

Hvis du er ny, så er det vigtigt første og fremmest at blive fortrolig med interfacet. Her vil underviseren gennemgå og forklare elementer som tracklisten, equalizeren, effekter, presets og controls.

Genvejstaster

Selvom genvejstaster lyder lidt "nice to have", så er det vigtigt at lære for at få et godt arbejdsflow. Ved at kunne de vigtigste genvejstaster, så kan du arbejde langt hurtigere, hvilket gør Ableton Live langt sjovere og mere inspirerende at arbejde i.

Optagelse og effekter

En grundsten i ethvert program til at producere musik er optagelse og effekter. Du vil lære, hvordan du på bedste vis får optaget og arrangeret forskellige spor, hvorefter man så kan arbejde med effekter og være kreativ.

Virtuelle instrumenter

En stor del af programmet er også virtuelle instrumenter, hvor du kan producere komplette, lækre tracks uden at skulle optage noget. Her vil du kunne få adgang til et stort kartotek af forskellige instrumenter, så du eksempelvis kan få guitar, trommer, klaver, bas, violin og/eller saxofon.

Find din underviser her

At have den rette underviser er essentielt, hvis man ønsker at lære Ableton Live. Hos MUUV har vi et stort udvalg af musikundervisere i Danmark, og derfor vil du også kunne finde en dygtig Ableton-underviser.

Vi har to måder at hjælpe dig på. Du kan enten søge efter en underviser og kontakte vedkommende direkte, eller du kan oprette en forespørgsel efter en Ableton Live-underviser, hvor du så modtager op til seks tilbud fra dygtige Ableton-lærere.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster ableton-undervisning?

Prisen på ableton-undervisning varierer meget for de forskellige ableton-lærere. Den billigste lektion du kan købe er 30 minutter for 100 kr., hvor den billigste timepris dog er 133 kr. Den dyreste ableton-underviser tager 400 kr. for 60 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vi har et stort udvalg af ableton-undervisere fordelt over hele Danmark. Vi har på nuværende tidspunkt hele 35 ableton-lærere i vores katalog.

Kan man få ableton-undervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 9 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores ableton-lærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af ableton-undervisning.

Tilbyder jeres ableton-lærere at køre ud?

En god andel af vores undervisere tilbyder at undervise dig i dit eget hjem. Der vil typisk blive pålagt et ekstrabeløb pr. lektion, som dækker kørsel. Hos vores ableton-lærere er den gennemsnitlige pris for kørsel på 110 kr.

Anmeldelse skrevet af Varduhi Babayan
Anmeldelse skrevet af Asger Rosendal Thorn
Anmeldelse skrevet af Jacob Falk
Anmeldelse skrevet af Anne Dræby Lünell
Anmeldelse skrevet af Lise Lotte Elmelund
Anmeldelse skrevet af Odin Madsen Laugesen

Undervisning i ableton i dit nærområde

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Glen Michaelsen på Instagram  Glen Michaelsen på Facebook  Glen Michaelsen på LinkedIn  Glen Michaelsen på Twitter 
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser