Undervisning i cornet

Har du forelsket dig i det velklingende messinginstrument? Her på MUUV kan du finde en dygtig privatunderviser i cornet, som passer til dine unikke behov.

Rasmus Bogø 300 kr. for 50 min.
  Hjem
  3460 Birkerød
  Hos eleven
  Online

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke en Cornetunderviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 800 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i cornet

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i cornet? Bliv en del af MUUV for en fast pris på 69 kr./md..

Læs mere her

Cornet-undervisning - Find undervisning i cornet her

Cornetten er i familie med trompeten og er ligeledes et messinginstrument. Cornetten og trompeten har utrolig mange ligheder. Forskellen på de to instrumenter er primært formen og lydens klang. Cornetten er en smule kortere end trompeten og er "trykket" sammen. Desuden er lyden på cornetten som oftest lidt blødere end trompetens, som af og til kan være meget skarp. Trompeten er klart mere anvendt end cornetten på grund af dens skarpere og mere gennemtrængende lyd.

Hvem kan tilmelde sig som underviser på Muuv

På Muuv er der ingen krav til underviserne, så længe de har noget at byde på. Det vigtigste for os er, at alle skal have muligheden for at lære at spille et instrument, uanset hvor i landet man befinder sig. Vi søger undervisere i cornet og andre instrumenter i hele landet og især i de 25 største byer: København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Vejle, Horsens, Roskilde, Greve, Taastrup, Herning, Hillerød, Svendborg, Sønderborg, Næstved, Silkeborg, Fredericia, Hørsholm, Helsingør, Køge, Viborg, Holstebro, Slagelse, Hjørring, Holbæk, Frederikshavn, Haderslev og Skive.

Kan jeg lære at spille cornet?

Alle kan lære at spille et instrument, og husk at det aldrig er for sent at gå i gang med at spille. Cornetten er lige som trompeten et svært instrument at lære at spille i begyndelsen, da instrumentet kræver en del teknik, især med læberne. Det betyder, at der i begyndelsen vil kræves en del øvelse. Undervisning er også nødvendig for at kunne lære den rette teknik til at få lyd ud af cornetten. Det er derfor nødvendigt at finde en dygtig underviser, som kan sætte dig ind i den korrekte teknik.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster cornetundervisning?

Prisen på cornetundervisning varierer meget for de forskellige cornetlærere. Den billigste lektion du kan købe er 50 minutter for 300 kr., hvor den billigste timepris dog er 360 kr. Den dyreste cornetunderviser tager 300 kr. for 50 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vi et har et stærkt udvalg af dygtige, engagerede og motiverede cornetlærere. I vores komplette katalog har vi 13 undervisere i cornet, hvor et mindre udvalg (nemlig 1) har en aktiv profil her på MUUV. Disse 1cornetundervisere kan du kontakte direkte herover.

Kan man få cornetundervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 1 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores cornetlærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af cornetundervisning.

Tilbyder jeres cornetlærere at køre ud?

Ja, størstedelen af undervisere tilbyder undervisning hos eleven. Der vil typisk være en pris forbundet med kørslen. Hos vores Cornetundervisere, er den gennemsnitlige pris for kørsel 1 kr.

Find undervisning i cornet i dit nærområde:

 Bliv underviser
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris: 69 kr./md.
 • Første måned gratis
 • Ingen binding
 • Vi støtter Cph Listening Room
 Bliv underviser
Lær guitar online
med gratis videoer
 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal