Undervisning i cornet

Har du forelsket dig i det velklingende messinginstrument? Her på MUUV kan du finde en dygtig privatunderviser i cornet, som passer til dine unikke behov.

 • Over 600 dygtige undervisere
 • Stort udvalg af cornetundervisere
 • Hyggelig og fleksibel privatundervisning
 • Gratis og uforpligtende kontakt

Modtag flere tilbud

Få tilbud fra flere cornetundervisere. Det er helt gratis og uforpligtende.

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke den cornetunderviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 600 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i cornet

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i cornet? Få en gratis profil og betal kun en fast pris pr. henvendelse.

Læs mere her

Cornet-undervisning - Find undervisning i cornet her

Cornetten er i familie med trompeten og er ligeledes et messinginstrument. Cornetten og trompeten har utrolig mange ligheder. Forskellen på de to instrumenter er primært formen og lydens klang. Cornetten er en smule kortere end trompeten og er "trykket" sammen. Desuden er lyden på cornetten som oftest lidt blødere end trompetens, som af og til kan være meget skarp. Trompeten er klart mere anvendt end cornetten på grund af dens skarpere og mere gennemtrængende lyd.

Hvem kan tilmelde sig som underviser på Muuv

På Muuv er der ingen krav til underviserne, så længe de har noget at byde på. Det vigtigste for os er, at alle skal have muligheden for at lære at spille et instrument, uanset hvor i landet man befinder sig. Vi søger undervisere i cornet og andre instrumenter i hele landet og især i de 25 største byer: København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Vejle, Horsens, Roskilde, Greve, Taastrup, Herning, Hillerød, Svendborg, Sønderborg, Næstved, Silkeborg, Fredericia, Hørsholm, Helsingør, Køge, Viborg, Holstebro, Slagelse, Hjørring, Holbæk, Frederikshavn, Haderslev og Skive.

Kan jeg lære at spille cornet?

Alle kan lære at spille et instrument, og husk at det aldrig er for sent at gå i gang med at spille. Cornetten er lige som trompeten et svært instrument at lære at spille i begyndelsen, da instrumentet kræver en del teknik, især med læberne. Det betyder, at der i begyndelsen vil kræves en del øvelse. Undervisning er også nødvendig for at kunne lære den rette teknik til at få lyd ud af cornetten. Det er derfor nødvendigt at finde en dygtig underviser, som kan sætte dig ind i den korrekte teknik.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster cornetundervisning?

Prisen på cornetundervisning varierer meget for de forskellige cornetlærere. Den billigste lektion du kan købe er 60 minutter for 140 kr., hvor den billigste timepris dog er 140 kr. Den dyreste cornetunderviser tager 700 kr. for 45 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vores udvalg af undervisere i cornet byder på hele 12 undervisere, og det er disse , du kan finde i listen herover.

Kan man få cornetundervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 1 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores cornetlærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af cornetundervisning.

Tilbyder jeres cornetlærere at køre ud?

Ja, det kan du naturligvis. Det afhænger af den pågældende cornetlærer, om personen har valgt at tilbyde undervisning hos eleven. Du kan let se i vores oversigt herover, hvem der tilbyder den mulighed.

Anmeldelse skrevet af Varduhi Babayan
Anmeldelse skrevet af Asger Rosendal Thorn
Anmeldelse skrevet af Jacob Falk
Anmeldelse skrevet af Anne Dræby Lünell
Anmeldelse skrevet af Lise Lotte Elmelund
Anmeldelse skrevet af Odin Madsen Laugesen

Undervisning i cornet i dit nærområde

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Glen Michaelsen på Instagram  Glen Michaelsen på Facebook  Glen Michaelsen på LinkedIn  Glen Michaelsen på Twitter 
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser