Rasmus Bogø

300 kr. for 50 min.

Steder

  Lokale: 3460 Birkerød
  Hos elev (Kørsel: 1 kr.)
  Online

Favoritgenrer

JazzKlassiskPopRockSwing

Sociale medier

Facebook-profil for Rasmus BogøLinkedIn-profil for Rasmus Bogø

Personlig beskrivelse

  • Jeg spiller basun og tuba og har erfaring fra alle typer orkestre - symfoniorkester, bigband, blæseorkestre i alle størrelser - fra 2-100 musikere, bl.a. brass band, harmoniorkester og ad hoc-orkestre til festlige lejligheder, fx receptioner, bryllupper, fødselsdage, fugleskydninger og sølvbryllupper.
  • Jeg har over 25 års erfaring med undervisning af messingblæsere i alle aldre, fra begyndere til trænede musikere, i grupper og som eneundervisning.
  • Jeg leder sammenspil på alle niveauer og i ensembler af alle størrelser inden for alle genrer - primært med blæsere - både som instruktør og som dirigent.
  • Jeg skriver flittigt  arrangementer for alle niveauer og størrelser af blæserbesætninger. Et udvalg af mine arrangementet kan købes på http://payhip.com/tubamus.
  • Jeg underviser messingblæsere og sammenspilshold i varierende størrelser på forskellige musikskoler i Københavns omegn.
  • www.tubamus.dk

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Rasmus Bogø har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Rasmus kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked