Julius René Leo

300 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 2100 København Ø
  Lokale: 1424 København K

Favoritgenrer

Klassisk

Personlig beskrivelse

I min undervisning tager jeg som det første udgangspunkt i elevens behov og ønsker. Jeg lægger stor vægt på at skabe et godt teknisk, men også musikalsk fundament hos eleven. Det gør jeg, så eleven lærer at mestre instrumentet, så det det bliver sjovere at spille. Jeg underviser i alle basunens spektre(blæseteknik, mundstykkespil, rytme, osv. så eleven bliver fortrolig med instruments kunnen. Som uddannet orkestermusiker har jeg erhvervet et stort indblink i musikkens verden og kan derfor tilpasse elevens behov og ønsker.  

Jeg kører ikke efter timeursprincippet, men giver altid mere end 60 min. Det gør jeg, fordi at jeg synes at det er sjovt at undervise.

Jeg har desuden erfaring med at undervise i alle aldre, så tøv endelig ikke med at kontakte mig.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Julius René Leo har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Julius René kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Hej og velkommen til min profil! Jeg hedder Julius og jeg kan blive din nye musiklærer!
Jeg er uddannet fra musikkonservatoriet på solistklassen og har undervist i mere end 14 år. I min undervisning lægger jeg vægt på, at det skal være sjovt og lærerigt. Derfor skræddersyger jeg undervisningen og tilrettelægger et pædagogisk forløb. Jeg lægger særligt vægt på at undervise i velkendte sange, men også meget klassisk. Eleven vil blive præsenteret for teknik, hørelære og ikke mindst musikalitet. Endvidere går jeg også meget i op i at undervise i musikteori, da det også er en uhyre vigtig faktor i den musikalske dannelse.

Jeg underviser på begynder og let øvet niveau. Undervisningen er egnet for børn, såvel som unge og voksne.

Undervisningen :

I undervisningen vil der blive lagt vægt på både det praktiske og teoretiske.
Der kan f.eks. arbejdes med:
- Harmonilære
- Musikteori
- Udtryk
- Noder
- Rytmer
- Hørelære

Jeg glæder mig til at møde dig!

De bedste hilsner
J. René Leo

Musikunderviser Julius René Leo

Kontakt Julius René

Kontakt Julius René gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked