Nick Siriwadh

110 kr.   45 min.

Steder

  Lokale: 9000 Aalborg
  Online

Favoritgenrer

AmbientBluesFolkKlassiskMetalPopPunkR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Personlig beskrivelse

OBS: Pga. coronanedlukningerne så tilbyder jeg ikke undervisning hverken fysisk eller online før musikskoler m.m. er åbnet op igen. Men du kan dog stadig skrive dig op m.m. allerede nu.

Mit navn er Nick Siriwadh. Jeg er en rutineret, erfaren og dedikeret musiker og underviser, der gennem de sidste snart 27 år har medvirket i en lang række orkestre.

Jeg spiller og underviser bl.a. i guitar, bas, ukulele, mandolin og sangskrivning, og har haft fast arbejde som underviser de sidste snart 12 år. Mit arbejde som underviser giver mig til stadighed en stor motivation og inspiration.

Jeg tilbyder undervisning i flere former. Både online via videoopkald, i mit underviserlokale eller på anden vis. Prisen afhænger af forholdene os. Kontakt mig for detaljer.

Det er klart billigst at gå til holdundervisning hos mig. Det vil foregå i aftenskoleregi, være på små hold med andre samtkoste omkring 110 kr pr. lektion. Her køber man en sæson ad gangen, som består af 11-13 mødegange.

Alternativt tilbyder jeg online lektioner. Online sololektioner koster pt. 200 kr for 45 minutter. Det er nemt og effektivt for begge parter.

I min undervisning har jeg fokus på, at det skal være sjovt og udfordrende på samme tid, og jeg forsøger at få alle med samt møde eleverne, hvor de er. Det er til stadighed en udfordring at undervise effektivt, da ingen elever er ens eller vil det samme i samme tempo. Men det er skønt.

Da jeg også er grejnørd, så vil mine elever på mine hold uundgåeligt blive opdateret om tidens nyeste musikgadgets i forbindelse med min undervisning. Jeg er meget passioneret omkring musikformidlingen, og synes det er dejligt og lærerigt, at viderebringe min glæde for musikken til andre.

Det er aldrig for sent at lære at spille et instrument, så se at komme i gang.

Ved siden af min undervisning er jeg musikentreprenør, og har en fod indenfor en lang række initiativer og foreninger i musikbranchen. Jeg er bl.a. manden bag Aalborg Musikportal og Aalborg Musikforening. Se mere på mine personlige hjemmesider; nicksiriwadh.dk og guitarnord.dk

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Nick Siriwadh har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Nick kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

(telefon skjult)px; border: none; padding: 0px;">
Jeg har spillet i 27 år og er en af byens mest erfarne guitarundervisere. Jeg har undervist flere hundrede elever i diverse musikfag såsom klassisk guitar, elguitar, westernguitar, ukulele, elbas og sangskrivning. Jeg har været aktivt udøvende musiker de sidste mange år og spiller pt. i tre bands. Oprindeligt universitetsuddannet. Jeg kan også tilbyde undervisning i entry level music management og bandcoaching. Dog under andre forhold. 


Musikunderviser Nick Siriwadh

Kontakt Nick

Kontakt Nick gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked