Undervisning i tuba

Find din næste tubaunderviser her

Hvis du gerne vil lære at spille tuba, er privatundervisningen vejen frem. Her kommer dine behov i fokus, og tubaunderviseren vil tilpasse forløbet til dig.

Hos MUUV har vi et stort udvalg af dygtige tubaundervisere, der kan hjælpe dig med at blive dygtigere og mere kreativ i dit spil på tubaen.

 • Over 600 dygtige undervisere
 • Stort udvalg af tubaundervisere
 • Hyggelig og fleksibel privatundervisning
 • Gratis og uforpligtende kontakt

Modtag flere tilbud

Få tilbud fra flere tubaundervisere. Det er helt gratis og uforpligtende.

Fandt du ikke en underviser?

Havde vi ikke den tubaunderviser, som du søgte? Så kan du lave en forespørgsel, som sendes ud til over 600 undervisere.

Opret forespørgsel

Underviser du i tuba

Ønsker du at blive vist overfor elever, som søger undervisninger i tuba? Få en gratis profil og betal kun en fast pris pr. henvendelse.

Læs mere her

Hvad er en tuba?

En tuba er i messingblæser-familien og har som oftest en messingbelagt overflade lige som andre messingblæsere. Tubaen er det største, tungeste og dybest stemte instrument i sin familie og ligger i basregisteret. Tubaen indgår typisk i jazz- og harmoniorkestre samt tamburkorps, hvor den lægger "bunden" i musikken. Tubaen har som oftest 3 ventiler men ses også med 4 ventiler. Lyden frembringes igennem et mundstykke lige som på trompeten.

Ønsker du at lære at spille tuba?

Alle messingblæserere er svære at lære, da de kræver meget teknik - især med munden. Det betyder, at du ikke slipper uden øvning og ej heller uden tubaundervisning. Det kan være relevant at finde en dygtig underviser, som kan sende dig i den rigtige retning med dit tuba-spil, så du ikke spilder tiden og så du samtidigt bliver motiveret til at øve dig. Muuv har samlet en database med musikundervisere. Vi bestræber os på at have undervisere i hele Danmark, så alle musikelever kan finde en underviser, uanset hvor de bor. Lige nu har vi fokus på de 25 største byer i Danmark: København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Vejle, Horsens, Roskilde, Greve, Næstved, Silkeborg, Fredericia, Hørsholm, Helsingør, Køge, Viborg, Holstebro, Slagelse, Taastrup, Herning, Hillerød, Svendborg, Sønderborg, Hjørring, Holbæk, Frederikshavn, Haderslev og Skive men også andre mindre byer i hele Danmark.

Tilbyder du tubaundervisning?

Opret dig på vores portal som underviser i dag. Det er gratis og der er ingen krav til din musikalske baggrund. Vi håber at se dig som underviser på Muuv som Tuba-underviser.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster tubaundervisning?

Prisen på tubaundervisning varierer meget for de forskellige tubalærere. Den billigste lektion du kan købe er 60 minutter for 300 kr., hvor den billigste timepris dog er 300 kr. Den dyreste tubaunderviser tager 700 kr. for 45 minutter.

Hvor mange undervisere har I?

Vi et har et stærkt udvalg af dygtige, engagerede og motiverede tubalærere. I vores komplette katalog har vi 8 undervisere i tuba. Disse 8tubaundervisere kan du kontakte direkte herover.

Kan man få tubaundervisning online?

Ja, det kan man naturligvis. Vi har lige pt. 1 undervisere, som tilbyder at undervise dig online. Hvis du vælger en af vores tubalærere, vil du naturligvis blive hjulpet til at komme i gang med online-værktøjer, så du får det maksimale ud af tubaundervisning.

Tilbyder jeres tubalærere at køre ud?

En god andel af vores undervisere tilbyder at undervise dig i dit eget hjem. Der vil typisk blive pålagt et ekstrabeløb pr. lektion, som dækker kørsel. Hos vores tubalærere er den gennemsnitlige pris for kørsel på 1 kr.

Anmeldelse skrevet af Varduhi Babayan
Anmeldelse skrevet af Asger Rosendal Thorn
Anmeldelse skrevet af Jacob Falk
Anmeldelse skrevet af Anne Dræby Lünell
Anmeldelse skrevet af Lise Lotte Elmelund
Anmeldelse skrevet af Odin Madsen Laugesen

Undervisning i tuba i dit nærområde

Glen Michaelsen

Glen Michaelsen

Stifter og udvikler

Jeg er medstifter af MUUV.DK, og har i over 10 år brændt for at skabe Danmarks bedste musikundervisningsportal. Derudover spiller jeg guitar, synger og skriver mine egne sange.

Glen Michaelsen på Instagram  Glen Michaelsen på Facebook  Glen Michaelsen på LinkedIn  Glen Michaelsen på Twitter 
Find underviser
med fire enkle trin
 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnr. og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg underviser
Opret forespørgsel
og få flere tilbud
 • Modtag flere tilbud
 • Over 600 undervisere
 • Gratis og uforpligtende
 • Opret på to minutter
 Opret forespørgsel
Bliv musikunderviser
og tiltræk elever
 • Fast pris pr. henvendelse
 • Pris fra 50 kr.
 • Gratis profil
 • Ingen binding
 Bliv underviser