Allan E. Frandsen

125 kr.   30 min.

Steder

  Hjem: 9310 Vodskov
  Online

Favoritgenrer

BluesJazzKlassiskMetalPopPunkRock

Personlig beskrivelse

Guitarundervisning tilbydes af Guitarist med 20 års Erfaring

Jeg underviser både nybegyndere, let-øvede og øvede i akustisk eller el-guitar.

Undervisningen foregår på elevens præmisser, hvilket vil sige at det er elevens musikalske interessefelter jeg tager udgangspunkt i. Undervisningen kan således tilrettelægges med afsæt i alt lige fra et grundlæggende og godt kendskab til guitaren, fingerspil, genrer såsom Indie/Pop, Punk, Rock/Metal, Blues og Klassisk/Jazz (Klassisk/Jazz tilbyde kun på begynderniveau). Det at eleven er udgangspunktet for undervisningen, betyder, at det for mig er vigtigt at sikre, at eleven både kommer og tager hjem med masser af motivation og ny læring.


Undervisning i Lydteknik og Musikproduktion samt Cubase

Med afsæt i samme undervisningstilgang som beskrevet i ovenstående, tilbyder jeg iht. Lydteknik undervisning i optageteknikker, mikrofonplacering samt grundlæggende brug af div. effekter. Derudover kan jeg tilbyde en grundlæggende indføring i musikproduktionens verden, herunder opsætning af studie, brug af Cubase, og anvendelse af eksempelvis Gate, EQ, Compressor, Rumklang og Delay i musikproduktionsøjemed. Undervisningen er målrettet nybegyndere og let-øvede.


Jeg kontaktes bedst i tidsrummet 16.00-19.00, men du er selvfølgelig altid velkommen til at lægge en besked - jeg vender tilbage til dig snarest muligt.Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Allan Engvang Frandsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Allan Engvang kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har spillet guitar siden 1993, og har i forskellige bandsammenhænge primært bevæget mig indenfor rock/metal-genren. Mit eget musikalske interessefelt er dog ikke forbeholdt rock/metal-genren, artister som Leonard Cohen, Josè Gonzàles, Glen Hansard og mange flere er alle at finde i musik-samlingen. 

Musik er en stor og betydningsfuld del af min dagligdag, hvorfor jeg da også har beskæftiget mig indgående med musik og samspil i 20 år og komposition i 10 år.

Til dagligt er jeg Musikstuderende ved Aalborg Universitet (Kandidatuddannelse), og spiller i metal-bandet Act Of Cohesion. Jeg har en Bachelor i Populærmusik og Lydproduktion, hvor netop lydteknik og musikproduktion har været en stor del af undervisningen, og min store interesse. Derudover har jeg i mit solofag fokuseret på, og modtaget undervisning i mit hovedinstrument guitar. På kandidaten er jeg i færd med at bygge videre på min viden og erfaring indenfor netop lydteknik og musikproduktion.

Musikunderviser Allan Engvang Frandsen

Kontakt Allan Engvang

Kontakt Allan Engvang gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked