Anders Bak Mejlvang

200 kr.   35 min.

Steder

  Hjem: 3700 Rønne

Favoritgenrer

BluesFolkPopRock

Personlig beskrivelse

Jeg læser musikvidenskab på Københavns Universitet på 4. semester. Uddannelsen ruster de studerende i at undervise på gymnasieniveau. Derudover spiller jeg i mange forskellige bands, på forskellige instrumenter: The Telenovelas - Guitar Cape Canaveral - Bas Cherrytown - Trommer Shark Bate - Klaver, trommer, guitar, bas, sang, ukulele Corny (festband) - guitar, klaver og sang. Jeg har godt kendskab til noder, og kan også undervise i dem. Har undervisningserfaring ned til de helt små størrelser, og arbejder derudover i børnehave, hvor jeg også spiller meget med børnene. Dog vil jeg ikke anbefale undervisning til børn under 5 år, da jeg ikke mener mine pædagogiske kompetencer rækker dertil. Jeg har mulighed for at undervise klaver på begynderniveau og guitar på lettere øver niveau herhjemme fra, hvor jeg både har masser af guitarer, og et klaver. Derudover kan jeg også undervise i ukulele herhjemmefra. Skal der derimod undervises i trommer, må det foregå i mit studie/øvelokale, på Refshaløen. ligeledes med sammenspilshold. Har også godt fat i musikteorien, hvis det skulle have interesse.
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Anders Bak Mejlvang har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Anders Bak kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Musik A-niveau i gymnasiet (karakter 12 ved afgangseksamen) Musikvidenskab. 4. semester
Musikunderviser Anders Bak Mejlvang

Kontakt Anders Bak

Kontakt Anders Bak gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked