Anders Jakob Honoré

150 kr.   30 min.

Steder

  Hjem: 2730 Herlev
  Hos elev (Kørsel: 150 kr.)
  Online

Instrumenter

Favoritgenrer

AmbientElektroniskFolkFunkJazzPopSoulWorld

Personlig beskrivelse

Jeg var som barn glad for musik, gik til guitar og sang i kor, og spillede også saxofon. Som teenager var jeg meget glad for sport og var på landsholdet i orienteringsløb. Senere vandt musikken over sporten, og jeg har siden arbejdet indenfor jazz, rock, electronica, soul, pop, og verdensmusik. Det betyder at du som elev kan føle dig sikker på at vi nok skal finde ud af at tilrettelægge din undervisning så den passer netop til dig. Som underviser er jeg opmærksom, vidende og har tydelig fornemmelse for at møde dig hvor du er, og for at finde det der skal til for at bringe dig videre. Jeg er afslappet, men stiller også krav når vi har fastlagt et undervisningsforløb. Jeg har 4 børn i alderen 5-27 år og bor 8 måneder om året i mit kolonihavehus, hvor jeg også har musiklokale. 

30 minutter: 150 kr   Ved hjemmeundervisning udenfor Herlev/Brønshøj området, skal du ha minimum 2x30 minutters undervisning

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Anders Jakob Honoré har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Anders Jakob kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har 30 års erfaring som musiker. Mine hovedinstrumenter er sopran- og altsax, men jeg underviser alle instrumenter i saxfamilien. Jeg spiller desuden klarinet. Jeg har turneret i mange år i hele Europa inklusive Rusland, samt Mellemøsten. Jeg har arbejdet i 3 år som musiker og arrangør i Tyrkiet i det kurdiske Orkestra Heskif. For tiden arbejder jeg som musiker hos den kurdiske sangerinde Mizgin. Jeg har undervist i sammenspil og sax i Søllerød og Rudersdal Musikskoler i mere end 15 år, og underviser også i brug af Logic.

Musikunderviser Anders Jakob  Honoré

Kontakt Anders Jakob

Kontakt Anders Jakob gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked