Aria Farjadi

350 kr.   30 min.

Steder

  Lokale: 2400 København NV
  Online

Favoritgenrer

AmbientBluesFolkFusionJazzKlassiskWorld

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Aria FarjadiSoundCloud-profil for Aria FarjadiYouTube-kanal for Aria Farjadi

Videopræsentation

Personlig beskrivelse

Jeg tilbyder klaverundervisning for nybegyndere og viderekomne, som ønsker at spille i forskellige genrer og at kunne orientere sig i noder. Undervisningen giver dig mulighed for at udvikle det tekniske og musikalske grundlag for et godt klaverspil. Det sker gennem individuel instruktion og samspil med mig. Du lærer blandt andet: -Noder -Rytmer -Grundlæggende musikteori -Skalaer -Becifringer -Tre- og firklange -Klaverteknik Du bliver desuden undervist i finger- og pedalteknik og i fortolkning af de dynamiske kontraster i musikken. Alt sammen giver dig mulighed for at udvikle din musikalitet og teknik. Målgrupper -Helt nybegyndere / let øvede: Har du altid drømt om at spille klassisk / rytmisk klaver så begynd her! -Måske er du allerede godt i gang, men ønsker at arbejde mere med at få gjort de første, enkle stykker helt færdige. Øvede: Du er efterhånden trænet ved klaveret og har lært at spille en del stykker, men kunne godt bruge lidt inspiration .Ring på(telefon skjult)og aftal om en prøvetime.
Besøg hjemmesiden  www. Klaverundervisning.dk
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Aria Farjadi har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Aria kan du skrive en anmeldelse her.

Videoer

Uddannelse og baggrund

Musikunderviser Aria Farjadi

Kontakt Aria

Kontakt Aria gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked