Carsten Esbensen, Struer

350 kr. for 60 min.
7600 Struer

Carsten underviser i

Carstens favoritgenrer

BluesDiscoFunkFusionJazzLatinPopR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Carstens billeder

Sociale medier

LinkedIn-profil for Carsten Esbensen

Personlig beskrivelse

Jeg er uddannet Kandidat fra det Jyske Musikkonservatorium, indenfor rytmisk sang og saxofon, samt orkesterledelse. Af bi-instrumenter kan nævnes percussion og klaver. Jeg spiller meget bigband, samt rock, soul og funk. Jeg tilbyder undervisning i mange ting, som jeg lister herunder:

  • Sang – Saxofon – Percussion - Nodeprogrammet Sibelius.
Undervisningen finder sted i mit øvelokale i Struer. Jeg tilbyder undervisning i tidsrummet kl. 10.00 til kl. 21.00 i alle hverdage.
I min undervisning tager jeg generelt udgangspunkt i eleven, og dennes ønsker til indhold samt mål. Her følger en beskrivelse af min undervisning i de forskellige instrumenter:

  • Sangundervisning: Med udgangspunkt i elevens stemme og rækkevidde samt ønsker, sammensætter vi et undervisningsforløb, som fører eleven hen imod det ønskede resultat. Vi vil arbejde på vejrtrækning, støtte, opvarmning, klang, intonation, musikalsk forståelse, frasering osv.
  • Saxofonundervisning: Udgangspunktet er det samme, som i min sangundervisning. Der vil dog også være fokus på improvisation og nodelæsning m.m. Krav til eleven: Skal selv have en saxofon.
  • Percussion: Latin Amerikansk Percussion. Jeg går meget op i teknik, for med god teknik er det let, at få de rigtige lyde/klange frem. Vi kigger også på nodekendskab, samt rytmisk flow og time, så rytmerne kommer til at svinge.
  • Sibelius: Jeg har arbejdet med programmet Sibelius, siden 2001, hvor det hed Sibelius 2. Jeg kender derfor programmet indgående og arbejder dagligt med programmet. Hvis du har spørgsmål eller gerne vil lære programmet bedre at kende, tilbyder jeg undervisning/vejledning i dette både privat eller over Skype. Krav til eleven: Stationær computer eller laptop med Sibelius 7 eller nyere installeret.

Uddannelse og baggrund

Cand. Musicae, 2015, Rytmisk Orkesterledelse & Sang. Det Jyske Musikkonservatorium - Aalborg.
Bachelor Of Music, 2012, Sang & Saxofon. Det Jyske Musikkonservatorium - Aalborg

Foruden at undervise er jeg en meget aktiv musiker og spiller i meget forskellige sammenhænge. Jeg spiller i følgende:
Occasion Orhcestra: Leder, forsanger, saxofon & percussion.
Jeg var i 2013 med i Musicaliber Aalborgs opsætning af "Guys & Dolls", hvor jeg spillede alt-, sopran- og barytonsaxofon. Året efter blev jeg hyret som Kapelmester til deres opsætning af musicalen "Spring Awakening", 2014. Derudover skriver jeg også min egen musik.
Jeg har været tilknyttet:
Lemvig Musikskoles Harmoni Orkester: dirigent.
Vestjysk Big Band: dirigent, tenorsax, altsax.
Skive Big Band: lead alt.
DJM's Big Band: saxofon; tenor, baryton, samt basklarinet
Aalborg Politi Big Band: saxofon; tenor
Birdland Big Band: saxofon; tenor
Old Spice Circus: lead vokal, saxofon, percussion
Grobut Lødaf: lead vokal, saxofon
Ready Wood Coffee Beans: saxofon; tenor, baryton
Funk Street Big Band: saxofon; tenor
Vesterkær Kirke: tenor i koret

Kom i kontakt med Carsten

Du kan gratis, let og uforpligtende kontakte Carsten gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

 Send besked

Find underviser Bliv underviser