Daniel Nielsen

360 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 1455 København K

Favoritgenrer

BluesDanceFolkFunkFusionJazzKlassiskLatinPopR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Daniel NielsenLinkedIn-profil for Daniel NielsenSoundCloud-profil for Daniel Nielsen

Personlig beskrivelse


Hej!
Jeg hedder Daniel og vil mægtig gerne undervise dig. Jeg underviser primært i saxofon, klarinet og komposition som du kan læse mere om nedenfor.

Som lærer er jeg engageret og velforberedt og jeg har en drivkraft til at lære fra mig. Jeg tager udgangspunkt i dine ønsker og dit niveau, men vil også gerne udfordre dig, så dit spil kan løftes op.
Undervisningen vil foregå på Nyboder Skole, lige over for Østerport.

Har du spørgsmål til undervisningen, er du varmt velkommen til at kontakte mig!


Saxofon
At spille saxofon behøver faktisk ikke at være så svært som man skulle tro, selvom saxofonens mekanikken kan se meget kompliceret ud. Er du nybegynder, kan jeg hjælpe dig med at komme godt i gang, så du allerede inden for en håndfuld lektioner lærer at spille melodier som Happy Birthday, Let it Be eller Autumn Leaves

Er du mere øvet og vil f.eks. blive bedre til at improvisere over II-V-II, spille bebopkromatik eller kvartstablinger, så har jeg en masse øvelser og redskaber til at hjælpe dig på vej med dette.


Klarinet
Klarinetten er et instrument, der minder om saxofonen, men mere omfangsrigt. I undervisningen vil jeg tage udgangspunkt i dine ønsker og mine erfaringer. Jeg har spillet rigtig meget folkemusik og klassisk musik på klarinetten, som jeg gerne vil lære fra mig.


Arrangement/Komposition
At arrangere sange for forskellige besætninger er et håndværk, som kan læres, men at komponere musik er en indre drivkraft, som kommer fra hjertet. Jeg kan hjælpe dig med at give dig værktøjerne til at arrangere melodier og inspirationen og idéerne til at komponere dine egne sange.
Anbefalinger
Her er hvad nogle af mine elever har sagt om min undervisning:

 • "Daniel er både en dygtig musiker og god og pædagogisk underviser. Han er rigtig god til at afstemme undervisningens niveau og indhold efter den enkelte elevs ønsker og behov. Hver gang jeg får undervisning bliver jeg udfordret, og får masser af gode idéer til hvordan jeg kan arbejde og udvikle mig hjemme. Jeg giver Daniel min allerhøjeste anbefaling."
  Sune Tredselv (saxofon, 2014)

 • "Daniel er en super god underviser, han forstod meget hurtigt hvilke behov, jeg har og hvor og hvordan, der skulle sættes ind med undervisning. Jeg har lært utrolig meget på meget kort tid, og har fået rigtig meget lyst til at spille. Jeg spillede en del som ung og ønskede at tage det op igen nu 25 år efter. Han har lært mig mere på kort tid end jeg lærte på flere år som ung. Jeg vil anbefale Daniel på det varmeste."
  Michala Mally (saxofon, 2014)

 • "Jag som medelålders man utan någon tidigare erfarenhet av varken instrument eller notläsning har fått ett fantastiskt bra mottagande av Daniel. Daniel är kunnig, har tålamod, är intresserad av mig och mitt spelande och kan verkligen konsten att lyfta mitt självförtroende med min saxofon. Jag kan verkligen rekommendera Daniel som lärare!
  Anders Ekvall (saxofon, 2015)Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Daniel Nielsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Daniel kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Uddannelse

 • Musiklæreruddannelsen, Musikhögskolan Malmö 2013-2018
  Saxofon, arr/komp
 • Kolding MGK 2010-2013
  Saxofon
  Munkensdam Gymnasium 2007-2010
Undervisningserfaring
 • (telefon skjult)px;">AOF, København 2013 - 
  Saxofon, klarinet, sammenspil
 • (telefon skjult)px;">Vejen Garden 2011-2013
  Saxofon, klarinet.
 • (telefon skjult)px;">Ågård Efterskole 2011 - 2011
  Sammenspilshold, improvisation
 • (telefon skjult)px;">Kolding Friskole 2009-2011
  Saxofon

Musikunderviser Daniel Nielsen

Kontakt Daniel

Kontakt Daniel gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked