Frederik Ebeert

200 kr. for 45 min.

Steder

  Lokale: 2200 København N
  Hos elev (Kørsel: 5 kr.)

Favoritgenrer

AmbientElektroniskPopR&BRock

Sociale medier

Facebook-profil for Frederik EbeertSoundCloud-profil for Frederik Ebeert

Personlig beskrivelse

Hej og velkommen!

Mit navn er Frederik Ebert. Jeg er 27 år. Jeg har en bred erfaring inden for musik - både på det udøvende og produktionsmæssige plan.

Jeg finder det interessant at lære mennesker nye ting. Som underviser kan jeg tilbyde engagement i den enkelte elev. Jeg forsøger at blande det tekniske med det sjove. Dvs at f.eks. en trommelektion både består af teori som noder, forskellige slagteknikker og så også f.eks at vi sammen aflytter og spiller live til en sang som eleven synes er god eller finder interessant.

Hvad angår musikproduktion kan jeg undervise i opstart og indledning til, hvordan man får et hjemmestudie op at køre, og hvordan man kommer i gang med at optage og redigere sin musik. Jeg kan give gode tips og tricks til workflow i f.eks Ableton, Logic og Garageband på Ipad.

Lidt om min baggrund:

Til daglig er jeg tilknyttet organisationen Strøm til Børn som hovedunderviser. Strøm til Børn er et tiltag, som handler om at fremme kreativ skabelse i landets folkeskoler, fri- og privatskoler. Forløbene er et tre dages undervisningsforløb, hvor vi underviser 4-6. klasser i elektronisk musikproduktion på ipads. I de tre dage er der først og fremmest fokus på processen. Da vi har med kreativitet at gøre, er der ikke noget rigtigt eller forkert. Vi arbejder anerkendende, og så længe børnene reflekterer og kan byde ind med hvorfor de tager de valg som de gør, så er det det vi går med. Vi sætter en masse benspænd og retninger for dem, så de får mest muligt ud af forløbet, og kan få en succesoplevelse. Musik skal først og fremmest være sjovt, og ikke være "svært" teoretisk, for så mister de hurtigt gejsten.

Jeg startede selv med at spille trommer, da jeg var 9 år, og nu 16 år senere beskæftiger jeg mig primært med elektronisk musik, klassiske kompositioner og filmmusik. Jeg har tidligere spillet mange pop- & rockkoncerter, medvirket i sambaorkestre, Big Bands osv.

Udover trommer spiller jeg også diverse instrumenter - guitar, klaver etc. for at kunne eksperimentere med det mere klanglige og harmoniske univers. På den måde fandt jeg også frem til, at jeg i virkeligheden synes det var mest interessant at lave "samlede" lydbilleder. Jeg har derfor taget en professionsbachelor på Sonic College i lyddesign. Det er en uddannelse som giver et grundlæggende fundament i kommunikation med lyd og musik. Jeg har modtaget undervisning i næsten alle aspekter af musik- og medieproduktion. Jeg har derfor en bred viden inden for alt det håndværksmæssige (musikproduktion i Ableton, Logic osv.), men også hvordan vi kan kommunikere lyd og musik. Jeg har desuden taget en et-årig uddannelse i filmmusik på Syddansk Musikkonservatorium, og samarbejdet med instruktører på Den Danske Filmskole. Jeg har desuden lavet en del podcast, og arbejdet for Enhedslisten som producer i en årrække samt været tilknyttet en lyddesign virksomhed i Malmø, som arbejdede med at lydsætte offentlige miljøer - som parker, centre, kontormiljøer osv.


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Frederik Ebeert har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Frederik kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

 • Musikskole: 7 år trommer, klaver og guitar.
 • Efterskole: Intensivt år med fokus på trommer, guitar og sammenspil. Min trommelærer var Jesper Thomsen, som agerer hus-trommeslager i X-factor bandet.
 • Gymnasium 3 år med musik på A-niveau. Havde meget undervisning i Big Band musik og klassisk musik.
 • Professionsbachelor: Lyddesign. Medie-& sonokommunikation, Sonic College. En uddannelse i at skabe og kommunikere igennem lyd og musik - viden inden for alle medieproduktioner - radio, podcast til film- og spilproduktioner
 • 1-årige uddannelse; filmkomponist. Syddansk Musikkonservatorium
 • Podcastproducer Christiansborg
 • Hovedunderviser Strøm til Børn - Under organisationen STRØM CPH https://strm.dk/strom-til-born/
 • Freelance tonemester dokumentar, fiktion, animation
 • Freelance filmkomponist dokumentar, fiktion, animation
 • Freelance lyddesigner Radja Sound Design Agency, Malmø
Frederik Ebeert  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
 • MUUV.DK
 • Hybenvej 12
  2605 Brøndby
  Email: info@muuv.dk
  CVR 38654837

 • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR