Frederik Ebeert, København Ø

200 kr. for 45 min.
2100 København Ø

Frederik underviser i

Frederiks favoritgenrer

AmbientElektroniskFunkPopRock

Sociale medier

Facebook-profil for Frederik Ebeert

Personlig beskrivelse

Hej og velkommen!

Mit navn er Frederik Ebert. Jeg er 25 år. Jeg har lang erfaring med musik - både på det udøvende og produktionsmæssige plan.

Jeg synes det er interessant at lære folk noget nyt, og se dem blive bedre. Jeg synes det er spændende at opleve, hvordan nye mennesker i musikfaget stille og roligt opbygger en musikalsk identitet.

Som underviser kan jeg tilbyde engagement i den enkelte elev. Jeg forsøger at blande det tekniske med det sjove. Dvs. en trommeleksion både består af teori som noder, forskellige slagteknikker og så også f.eks aflytning af en sang som eleven synes er god eller finder interessant.

Hvad angår musikproduktion kan jeg undervise i opstart og indledning til hvordan man får et hjemmestudie op at køre, og hvordan man kommer i gang med at optage sin musik. Jeg kan give gode tips og tricks til workflow il f.eks Ableton, Logic osv. Ydermere kan jeg give et skub i den retning man evt. gerne vil bevæge sig hen imod.

Lidt om min baggrund:

Jeg startede selv med at spille trommer, da jeg var 9 år, og nu 16 år senere beskæftiger jeg mig meget med elektronisk musik og filmmusik.

Jeg har tidligere spillet mange pop- & rockkoncerter, medvirket i sambaorkestre, Big Bands osv.

Senere begyndte at spille guitar og klaver for at kunne eksperimentere mere med det klanglige og harmoniske univers. På den måde fandt jeg frem til, at jeg i virkeligheden synes det var mest interessant at lave "samlede" lydbilleder, og efter et par år væk fra skolen, valgte jeg at søge ind på Sonic College. Min uddannelse hedder Medie-& sonokommunikation. Uddannelsen giver mig i sidste ende titlen "Lyddesigner". Jeg har modtaget undervisning i næsten alle aspekter af musik- og medieproduktion. Jeg har derfor en bred viden inden for alt det håndværksmæssige (musikproduktion i Ableton, Logic osv.), men også hvordan vi kan kommunikere lyd og musik.

Uddannelse og baggrund

Musikskole: 7 år trommer, klaver og guitar. 

Efterskole: Intensivt år med fokus på trommer, guitar og sammenspil. Min trommelærer var Jesper Thomsen, som agerer hus-trommeslager i X-factor bandet.                                               Gymnasium 3 år med musik på A-niveau. Havde meget undervisning i Big Band musik og klassisk musik. 

Videregående uddannelse: Medie-& sonokommunikation, Sonic College. Her er der stort fokus på produktionsøvelser i alt fra klassiske kompositioner til moderne podcasts og kortfilm. 

Ydermere producerer og spiller jeg musik i min fritid. Jeg har gang i en del podcastprojekter og musikproduktions-projekter.

Kom i kontakt med Frederik

Du kan gratis, let og uforpligtende kontakte Frederik gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

 Send besked

Find underviser Bliv underviser