Frederik M. Sørensen

400 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 2880 Bagsværd

Favoritgenrer

DanceElektroniskHiphop/RapPopR&BSoul

Personlig beskrivelse

Hos mig lærer du ikke at spille blokfløjte eller nogen få akkorder på guitar. Ved en seriøs indsats, vil jeg uddanne dig i en musikproducers arbejde med særlig fokus på både de tekniske aspekter, men også en masse om branchen, dét at agere artist osv.

Min undervisning er stadig ny og lige etableret, så jeg er endnu ikke låst fast i nogen rutiner, og er derfor meget åben overfor alle undervisningsmetoder der passer netop dig. Jeg forestiller mig, at undervisningen kan foregå i mit lydstudie, hvor undervisningen tager udgangspunkt i mit arbejde. Undervisningen kan dog lige så godt foregå i dit eget studie eller hjem, hvor feedback på dine egne produktioner m.m. måske er praktisk lettere.


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Frederik Møller Sørensen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Frederik Møller kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er trods min unge alder, en erfaren musikproducer med op mod 10 års erfaring, og udgivelser for major pladeselskaber som Sony- og Universal Music. Udover mit nystartede projekt som underviser, beskæftiger jeg mig med en bred vifte af genre i utallige forskellige projekter. Mine kæreste projekter har dog altid været i den elektroniske genre, hvor jeg kan 'namedroppe' samarbejder med Ida Corr, Joey Moe, Blasterjaxx og Laurent Wery i blandt mange andre. Vi kan tale sammen om en nærmere introduktion, biografi og diskografi.

Update:

1st single i mit nye soloprojekt, Fred Miller, er netop signed til Disco:wax.


Musikunderviser Frederik Møller  Sørensen

Kontakt Frederik Møller

Kontakt Frederik Møller gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked