Frederik Sass Meyer

200 kr.   60 min.

Steder

  Lokale: 8000 Århus C
  Online

Instrumenter

Favoritgenrer

AmbientDanceDiscoElektroniskFunkHiphop/RapPopR&B

Billeder

Personlig beskrivelse

Jeg hedder Frederik, og jeg er uddannet i elektronisk musik og komposition fra Det Jyske Musikkonservatorium. Med mere end 10 års erfaring inden for elektronisk musik har jeg undervist både børn og unge. Jeg har været praktikant som højskolelærer i elektronisk musik, undervist forskellige elever i Aarhus og ledet sommercamps for børn i alderen 9-15 år. Jeg nyder at dele min viden og finder elektronisk musik, lyddesign og komposition utroligt spændende.

Første lektion:
Den første lektion vil primært være en samtale med eleven. Vi vil tale om elevens kendskab til elektronisk musik og finde ud af, hvad eleven ønsker at opnå gennem undervisningen. På den måde kan jeg tilpasse forløbet og skræddersy undervisningen til den enkelte elevs niveau og interesser.

Undervisningen kan foregå på dansk eller engelsk alt efter præference.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Frederik Sass Meyer har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Frederik kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har en kandidat i elektronisk musikkomposition fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. 

Siden min teenagealder har jeg arbejdet med og været interesseret i en bred vifte af genrer, herunder Future Bass, Electronica, Drum & Bass, Dubstep, House, Hip Hop, Pop, Ambient, IDM og meget mere. Udover det har jeg også komponeret filmmusik og reklamemusik til forskellige produktioner og optrådt live med min musik på festivaler, spillesteder og koncertsale både indenlands og udenlands.

Musikunderviser Frederik Sass Meyer

Kontakt Frederik

Kontakt Frederik gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked