Jack Kilburn

225 kr. for 45 min.

Steder

  Hjem: 2400 København NV
  Lokale: 2200 København N
  Hos elev (Kørsel: 25 kr.)
  Online

Favoritgenrer

AmbientElektroniskFolkPopRock

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Jack KilburnSoundCloud-profil for Jack KilburnSpotify-profil for Jack Kilburn

Videopræsentation

Personlig beskrivelse

Jeg er uddannet kandidat fra ‘sangskriverlinjen’ på Det Jyske Musikkonservatorium. 

Jeg har stor erfaring med at undervise i sangskrivning og musikproduktion i Logic X - eller mere almindelig guitar og klaver undervisning.

I sangskrivning vil jeg vise forskellige måder man kan komponere melodier på, akkordsammensætninger samt de æstetiske valg som man kan træffe undervejs. Det er til dig, der har lyst til at blive udfordret på et kunstnerisk plan og måske endda har lyst til at søge ind på sangskriverlinjerne på de danske musikkonservatorier. 

Musikproduktion i Logic X er et mere teknisk forløb, om de soniske muligheder man kan benytte sig af i Logic, samt en raffinering af de æstetiske valg man træffer undervejs. 

Musikproduktion og sangskrivning er ofte noget der er tæt beslægtet, derfor kan disse også kombineres. 

Jeg har selv spillet musik siden jeg var 5 år og har i forbindelse med forskellige projekter spillet koncerter i Danmark, England, Tyskland og Frankrig samt opnået over en million streams på Spotify med mit tidligere band. Lige nu, er jeg i gang med at starte et nyt projekt og har underskrevet en pladekontrakt. Derfor vil jeg med glæde også gerne snakke om musikbranchen og spare med mine elever. 

Jeg arbejder tæt med forskellige professionelle lyd-studier i København - blandt andet Grapehouse studios, Black Tornado og Sauna. Vi kunne sagtens lave en session, hvor mine elever prøver at komme ind i dem og prøver at arbejde på den måde også.

Skriv endelig og spørg, hvis der er noget du gerne vil vide.

Jeg håber, at du synes det lyder spændende og jeg ser frem til at høre fra dig. 

Med venlig hilsen

Jack Kilburn

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Jack Kilburn har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Jack kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Sangskrivning på Musikkonservatoriet går ud på at tilegne sig en masse færdigheder, så man kan omsætte sine idéer til lyd. Jeg har en masse redskaber som kan hjælpe én med at kickstarte en kreativ process. 

Jeg har skrevet musik i en del år efterhånden og har også opnået succes både i Danmark og udlandet. Jeg har kontakt til forskellige managements, bookingselskaber og pladeselskaber. Med min uddannelse, er jeg både en kompetent underviser og rådgiver. 

Dette er noget jeg meget gerne vil uddybe og præsentere i form af nogle forskellige kreative øvelser som vi kan benytte. Så hvis du gerne vil udfordres og samtidig lære om musik og kreativprocess, så skriv :)

Jack Kilburn  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR