Jens Seidler

250 kr.   30 min.

Steder

  Hjem: 2900 Hellerup
  Hos elev (Kørsel: 100 kr.)

Favoritgenrer

BluesFolkKlassiskPopRock

Personlig beskrivelse

Som musikunderviser er min store passion at inspirere og motivere nysgerrige sind. Jeg stræber altid efter at skabe et støttende og inkluderende læringsmiljø, der fremmer kreativitet og vækker en kærlighed til musik hos elever på alle niveauer. Min dedikation strækker sig ud over formidling; jeg tror på at udvikle velafbalancerede musikere, der ikke blot plejer deres tekniske færdigheder, men også deres musikalske udtryk, kreativitet og forståelse for teori og komposition.


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Jens Seidler har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Jens kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Berklee college of music / 2010 - 2014

Boston, MA, USA

Professional diploma in Film Scoring


Privatunderviser / 2007 - nuværende


Tilbyder undervisning i klaver, guitar, sangskrivning og komposition til børn og voksne. Underviser i grundlæggende teknikker, musikteori, nodelæsning og improvisation for at styrke elevernes musikalske færdigheder. Udvikler skræddersyede undervisningsplaner tilpasset hver enkelt elevs individuelle mål, evner og musikalske interesser.

Musikunderviser Jens Seidler

Kontakt Jens

Kontakt Jens gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked