Jeppe Gelardi Madsen

120 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 8000 Århus C

Favoritgenrer

DanceElektronisk

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Jeppe Gelardi MadsenTwitter-profil for Jeppe Gelardi Madsen

Personlig beskrivelse

Jeg er en relativt ung producer med store ambitioner.

For mig er produktionsfaget ikke blot en hobby, da det fylder næsten hele mit liv. Jeg bestræber mig at blive bedre hver dag, og elsker at lære forskellige nye metoder og tekniker som man jo så ofte gør inden for faget.

Omkring den undervisning jeg kan tilbyde, kan jeg generelt hjælpe med stort set alle aspekter af produktionsfaget. Da jeg er autodidakt, er jeg en meget komplet producer og har en stor praktisk viden. Jeg vil kunne hjælpe meget med min effektive og praktiske tilgang.


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Jeppe Gelardi Madsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Jeppe Gelardi kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er en etableret Trance producer med support fra de største navne i scenen såsom Armin Van Buuren, Aly & Fila, Max Graham og lign. og har fået airplays på bl.a. verdens største radioshow A State Of Trance med dets 20 millioner lyttere. Derudover er jeg på kontrakt hos nogle af de største pladeselskaber indenfor elektronisk musik, her er et eksempel Armada Music.

Jeg er autodidakt, men har tilført mig en del faglig viden via intensiv informationssøgning og læsning.

I skrivende stund studerer jeg HA almen i Århus.

Jeg arbejder flydende i FL Studio og Ableton og har en hvis kendskab til Logic Pro.

Jeppe Gelardi Madsen  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked