Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Lise Lotte Elmelund

250 kr. for 30 min.

Steder

  Hjem: 2980 Kokkedal
  Lokale: 2800 Kgs.Lyngby
  Online

Favoritgenrer

BluesDiscoFolkFunkFusionHiphop/RapJazzLatinPopR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Lise Lotte ElmelundYouTube-kanal for Lise Lotte ElmelundSpotify-profil for Lise Lotte Elmelund

Personlig beskrivelse

Jeg hedder Lise Lotte Elmelund og er til daglig baslærer i Lyngby-Taarbæk Musikskole. Ved siden af dette er jeg professionel musiker og spiller fast med i flere bands. 

Jeg har undervist i over 20 år i både el-bas, kontrabas, sammenspil, rotation, teori, nodelære, hørelære og klaver. Jeg har stor erfaring med børn i alderen 6-25 år, men har også undervist rigtigt mange voksne, bl.a. en del mellem 50 og 75 år som aldrig før har spillet bas. Det er aldrig for sent at komme i gang med at spille musik!

Jeg holder meget af at undervise og tager altid udgangspunkt i elevens nuværende niveau og det de ønsker at lære. Jeg synes det er vigtigt både at kunne læse lidt noder, forstå becifringer/ akkorder og at kunne lytte sig frem til, hvad der bliver spillet. Undervisningen kan f.eks. handle om at få finpudset sin teknik, at blive bedre til at lægge et godt groove, fingerspil, slap eller plekter eller at lære hvordan man spiller/ laver en god walking-bas. Er du helt nybegynder, guider jeg dig stille og roligt igennem det hele fra bunden, så du hurtigt kan komme i gang med at spille i sammen med andre.

Hvis du er interesseret i 60 min. undervisning i stedet for 30 min. koster det 430,-


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Liselotte er en brilliant underviser. Hun har hjulpet mig igang fra absolut nybegynder på kontra bas til nuværende hvor jeg deltager som bassist på Nordisk Jazz holdet ved Peter Price på Rytmisk Center på Vesterbro. Bjørn Madsen 48 år, Bagsværd.

Lise Lotte er den bedste musiklærer jeg har haft! Hun har styr på både teori og praksis og er supergod til at tilpasse og dosere det hele individuelt, så jeg hele tiden er udfordret, men ikke overvældet. Tilsvarende sørger hun for at det vi arbejder med og spiller, passer med hvilke genrer og kunstnere jeg kan lide. Og så er Lise Lotte altid engageret, gider godt at nørde musik og er altid i godt humør (hvordan gør hun lige dét?). Stig Pedersen, Kongens Lyngby

Uddannelse og baggrund

Jeg har en uddannelse fra MGK med el-bas som hovedinstrument og derudover en kandidatuddannelse i musik fra Københavns Universitet med speciale i sammenspils-ledelse samt klaver og sang som bifag. Jeg har undervist fast i el-bas, kontrabas og sammenspil på flere forskellige musikskoler på sjælland siden 2002. I dag er jeg i Lyngby-Taarbæk Musikskole, hvor jeg har været fastansat siden 2008.

Jeg har spillet med mange forskellige bands gennem de sidste 25 år og har spillet de fleste genrer. Jeg spiller pt. fast med min rocktrio Going for The One og med Andreas Langvad. Derudover spiller jeg en masse pop, rock, soul, funk, disco, jazz og latin. Jeg har spillet på de fleste scener og festivaller rundt omkring i Danmark og også turneret i Tyskland og Sverige.


 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR