Lise Lotte Elmelund

250 kr.   30 min.

Steder

  Hjem: 2980 Kokkedal
  Lokale: 2200 København N
  Online

Favoritgenrer

BluesDiscoFolkFunkFusionHiphop/RapJazzLatinPopR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Lise Lotte ElmelundYouTube-kanal for Lise Lotte ElmelundSpotify-profil for Lise Lotte Elmelund

Personlig beskrivelse

Jeg hedder Lise Lotte Elmelund og er til daglig baslærer i Halsnæs Musikskole. Ved siden af dette er jeg professionel musiker og spiller fast med i flere bands.

Jeg har undervist i over 20 år i både el-bas, kontrabas, sammenspil, rotation, teori, nodelære, hørelære og klaver. Jeg har stor erfaring med børn i alderen 6-25 år, men har også undervist rigtigt mange voksne, bl.a. en del mellem 50 og 75 år som aldrig før har spillet bas. Det er aldrig for sent at komme i gang med at spille musik!

Jeg holder meget af at undervise og tager altid udgangspunkt i elevens nuværende niveau og det de ønsker at lære. Jeg synes det er vigtigt både at kunne læse lidt noder, forstå becifringer/ akkorder og at kunne lytte sig frem til, hvad der bliver spillet. Undervisningen kan f.eks. handle om at få finpudset sin teknik, at blive bedre til at lægge et godt groove, fingerspil, slap eller plekter eller at lære hvordan man spiller/ laver en god walking-bas. Er du helt nybegynder, guider jeg dig stille og roligt igennem det hele fra bunden, så du hurtigt kan komme i gang med at spille i sammen med andre.

Hvis du er interesseret i 60 min. undervisning i stedet for 30 min. koster det 430,-


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Anmeldelse skrevet af Søren

Når man glæder sig til at komme til undervisning hver gang. Har det sjovt mens man er der - også når underviseren udfordrer på kanten af komfort. Går inspireret derfra med spillelyst og øveiver. Så gør underviseren noget helt rigtigt. Jeg startede helt fra scrath på bas som 50+årig. Efter et par år på Youtube tog jeg kontakt til Lise Lotte. Og det kan jeg kun varmt anbefale andre at gøre.

Anmeldelse skrevet af Bjørn Madsen

Liselotte er en brilliant underviser. Hun har hjulpet mig igang fra absolut nybegynder på kontra bas til nuværende hvor jeg deltager som bassist på Nordisk Jazz holdet ved Peter Price på Rytmisk Center på Vesterbro. Bjørn Madsen 48 år, Bagsværd.

Anmeldelse skrevet af Stig Pedersen

Lise Lotte er den bedste musiklærer jeg har haft! Hun har styr på både teori og praksis og er supergod til at tilpasse og dosere det hele individuelt, så jeg hele tiden er udfordret, men ikke overvældet. Tilsvarende sørger hun for at det vi arbejder med og spiller, passer med hvilke genrer og kunstnere jeg kan lide. Og så er Lise Lotte altid engageret, gider godt at nørde musik og er altid i godt humør (hvordan gør hun lige dét?). Stig Pedersen, Kongens Lyngby

Uddannelse og baggrund

Jeg har en uddannelse fra MGK med el-bas som hovedinstrument og derudover en kandidatuddannelse i musik fra Københavns Universitet med speciale i sammenspils-ledelse samt klaver og sang som bifag. Jeg har undervist fast i el-bas, kontrabas og sammenspil på flere forskellige musikskoler på sjælland siden 2002.

Jeg har spillet med mange forskellige bands gennem de sidste 25 år og har spillet de fleste genrer. Jeg spiller pt. fast med min rocktrio Going for The One. Derudover spiller jeg en masse pop, rock, soul, funk, disco, jazz og latin. Jeg har spillet på de fleste scener og festivaller rundt omkring i Danmark og også turneret i Tyskland og Sverige.


Musikunderviser Lise Lotte Elmelund

Kontakt Lise Lotte

Kontakt Lise Lotte gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked