Martin Pedersen

250 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 2300 København S

Favoritgenrer

AmbientDanceElektroniskHiphop/RapPop

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Martin PedersenLinkedIn-profil for Martin Pedersen

Personlig beskrivelse

Sidder du og roder med Ableton Live eller Logic? Kunne du godt tænke dig at lære at bygge et fedt mix op, få dine beats til at sparke og få det hele til at lyde lækkert og velproduceret - Her er nogle af de ting der er guld værd at få styr på; Indspilning og bearbejdning af audio og midi tracks, soft-synth'er, samplere, effekter, EQ, kompression o.a. Dit niveau er underordnet og jeg vil gøre det overskueligt og først og fremmest sjovt. 
Når jeg underviser i produktion finder det sted i mit studie på Amager.
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Martin Pedersen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Martin kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i(telefon skjult)og arbejder til dagligt som filmkomponist, musikproducer og remixer under kunstnernavnet Green Panda. Primært arbejder jeg inden for mere elektroniske genrer.

Jeg har arbejdet med computerbaseret musik i mere end 12 år og har arbejdet sammen med og remixet for bl.a. Panamah, Fallulah, Caroline Henderson, Julie Maria, Rasmus Nøhr og er komponist på over 15 film. Senest har jeg afsluttet TV-serie piloten "First Movers" m. bl.a. Cyron Melville i hovedrollen og er pt. i gang med musik til tv-serien "Kroen", som vil blive vist fra oktober på TV2.

Martin Pedersen  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked